Hidrát, hogy lefogy – Eco Slim Tippek A fogyás a Könnyű Út

eco slim
Rate this post

A fennmaradó hidratált mindenkor az EcoSlim fontos, ha azt tervezi, hogy fogytam.

Fogyás keresztül folyadék kiürülését mind a veszélyes, valamint az ideiglenes legjobb. Sajnos ez nem csak lehetséges, hogy lefogy gyorsan nagyon egyszerű, sok diétás termékek támaszkodik, hogy adjam oda neked, hogy “azonnali” Eco Slim eredményeket.

Igen, lehet, tekerd be magad a Eco Slim ragaszkodnak-film lépés, egy szauna, egy órára.

Igen lesz fogyott keresztül veríték, mire kijön. Lehet, hogy még az elveszett jelentős mennyiségű súlyt, de meg kell értened, hogy ez csak átmeneti, amint iszik, a test tarts, hogy azok a folyadékok, ha kedves az élete, mint hogy pótold a folyadékot, hogy a tested minden sejtje.

A rövid idő alatt, hogy jó érzés, ha egyszer csomagold ki magad, állj a mérlegre a súly elhagyta a múló képest, hogy az órák, esetleg napok, hetek, hogy úgy fogja érezni, hogy kevesebb, mint 100% – os kiszáradás miatt.

Az átlagos ember elveszti 2.5% – a teljes test vizet minden nap.

eco slimEz körülbelül 1,2 liter (1.25 liter) életünk minden napján. Lehet, hogy elveszítjük 2-3 kg / nap, csak azzal, hogy nem iszik semmit, amelyek lehet, hogy jól néz ki a fürdőszoba mérleg, de hidd el, ez nem egy jó terv!

Nagy mennyiségű folyadékpótlás azt jelenti, hogy több vizet húzott a vastagbél (colon), amely segít, hogy létrehozzák a nagy, puha, terjedelmes széklet, ami könnyen mozdult, amelyeket a szervezet természetes perisztaltikus mozgás (a hullám, mint a hatás ugyanaz, mint a nyelési)

Ha van egy jó emésztő tranzitidők, az étel, amit fogyasztunk, sokkal kevesebb idő alatt szívódik fel, de kiderült, hogy kövér. Sőt, minél tovább, hogy az élelmiszer a szervezetben marad, az többet fog elnyelni a nagyobb súlyt, hogy megtartja, vagy nyereség. Egy újabb komolyabb hatással jár, hogy nagyobb a valószínűsége, hogy megtartja a lehetséges rákkeltő anyagok, amelyek természetesen az élelmiszerekben található, de elutasította a testület ürül ki, mint hulladékot a lehető leghamarabb.

Kezdem látni, hogy mennyire fontos, hogy maradj hidratált? Kezdem érteni, hogy miért fogyás keresztül folyadékot egy nagyon rossz ötlet?

Egy hozzáadott bónusz fogyasztásából ezeket a folyadékot, hogy elveszi az élét a étvágyam, ami azt jelenti, hogy kevesebbet fog enni, gyakran természetes módon csökkenti az élelmiszer-bevitelt. Mind abszolút győztesek, amikor a fogyás.

A végén a nap, fogyás, egy egyszerű egyenlet. Energia (Kalória) Az Energia (Kalória) = Súly Ingadozás. Ha eszik több kalóriát, mint amennyit használ, akkor hízni. Ha a több kalóriát, mint amennyit eszik, lefogy.

Miután étkezés még mindig benned van a nappal ezelőtt azt jelenti, hogy ön mindig tárolása lehetséges kalóriát lehet szívódik fel amellett, hogy semmit nem ettél, mióta vagy enni.

Hidrát magad rendesen. Inni legalább 8 pohár vizet naponta. Minden nap. Vágd le a dolgokat, amelyek segítenek, hogy kiszáradhat. A koffein egy jó példa, mivel vízhajtó, ami azt jelenti, hogy kiutasítja több folyadék, mint inni. A só egy másik dolog, amit el kell kerülni, mivel ez okozza a víz-visszatartás. Ez úgy hangzik, mint egy jó ötlet, de a valóságban ez nem megtartja a vizet a megfelelő helyre. Mivel számos bonyolult folyamatok, amelyek tartalmazzák az intracelluláris ozmózis többek között a túl sok só a diétát, mert száradni, úgy, hogy nem ad a szomjúság. Bár lesz állítva, hogy a font a nem kívánt folyadék-visszatartás.

Marad teljesen hidratált sok más előnyei is. Amikor igyál sok vizet, a test rendszerek (pontosabban a vese a vese rendszer) munka sokkal hatékonyabb. Amikor ez történik, te vagy a bűne, toxinok, amilyen gyorsan csak lehetséges, amely számos jótékony hatását, gyakran a leginkább figyelemre méltó az is fényes haj, sima, hibátlan bőr.

Tegyél meg magadnak egy szívességet, igyál sok egészséges, friss, tiszta, világos, frissítő, életet adó Eco Slim víz támogatás a diéta módon soha nem is várható.

LEAVE A REPLY