Impotencia: A Xtrasize Tabu Téma

xtrasize rendelés
Rate this post

Impotencia, vagy az, hogy nem nyilvánvaló, vagy fenntartani az Xtrasize Erekció, egy olyan téma, amit senki sem akar beszélni, különösen, akiket érint a Merevedési Zavar. Férfiember része az Ego, szenvedni drámai csapás, amikor először megértettem, hogy vannak problémák a pénisz osztály.

Írom ezt a cikket, az első kézből szerzett tapasztalata ezzel a feltétellel. Tudnod kell, mindenekelőtt, hogy nem vagy egyedül. Vannak Xtrasize pontszámok férfi vajúdó ez a szindróma. Néhány a fizikai okok, néhány a mentális okai. Ismerem ezt, van remény! Vannak dolgok, amiket megtehetsz, hogy működjön. Természetes gyógymódok jobb, mint a gyógyszeripari gyógyít. Én próbáltam mind a, mind a munka. A probléma a gyógyszeripari kúrák, a megvalósíthatósági intenzív mellékhatások, mint például a szív problémák, valamint a látás elvesztését. Néha úgy érezzük, hogy megéri a kockázatot.

Hadd meséljek az Xtrasize tapasztalatok.

Először is, azt kellene tanácsolni, hogy 63 éves vagyok, de jelentkeztek ezek a problémák sok évig. Az eredeti jele ez a probléma, úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna, volt, hogy szerettem volna egy erekció csak előző szex, de akkor sem veszít az elején, közösülés, vagy elveszíti közepén közösülés. Azt meg, hogy találj ki valami kifogást, hogy magyarázza el, hogy a barátnőm, de olyan borzalmas volt, hogy nehéz elmagyarázni.

Biztos vagyok benne, hogy érted, mire gondolok. Az elején volt egy kis megértése okoz, vagy a megoldásokat. Azt magyarázza el, mint: hogy fáradt, beteg, nyugtalan üzleti, vagy valami hasonló kifogás. A barátnőm volt, szüntelenül megértés, de láttam a szemében. Hogyan vittem neki egy értelme van, hogy lelkes, hogy közösülés, csak hogy engedjék le, szexuálisan frusztrált. Milyen béna éreztem. Hogy tehettem ezt vele? Miért ő marad velem, ha nem is teljes a nemi aktus.

Úgy volt, hogy felfedezzék, mi a fene folyik itt.

xtrasize rendelésIdeje, hogy menjen az orvoshoz. Tudnom kellett, hogy ha egy fizikai probléma, vagy valami agyi okozhat. A Doktor megkért, egyenesen le, ha szerettem a barátnője, én meg mondtam, hogy igen. Megkérdezte, hogy valaha is mondtam neki, hogy szeretem, de azt mondtam, nem. Azt kérdezte, miért, mondtam neki, hogy nem biztos, hogy az ő visszaüt. Ő mondta, hogy mondjam meg a fejemben, Hogy “Szeretlek”, amíg nem szórakoztam vele, előző tényleges beillesztés. Én is csodálkoztam, hogy ez a valóságban működik! Meg voltam képes fenntartani az erekciót, a teljes nemi aktus. Nem is sejtettem, hogy ez volt csak a kezdet az, hogy a merevedési problémák. Ahogy idősebb lettem, ugyanaz fog történni, más nőkkel, hogy a megoldás nem is olyan könnyű.

Ez szintén előtt, amikor jött a Viagra hasonló termékek. A következő alkalommal, amikor ez történt, hanem egy másik nő. Gyönyörű volt, a test meghal. Azt nézd, az agyam pedig örülnék neki, hihetetlen vonzerő, de a testem úgy tűnt, hogy szinkronban a lelki vágyak. Kezdeném egy erős erekció, de aztán előtt behelyezése, volna, puha. Olyan volt, mint elhasználtam a férfi hormonok előtt, amikor még nem tudta befejezni a törvény.

Hidd el, pontosan tudom, mit érzel. Ha még nem tapasztaltam ezt a problémát, nincs érzékelés, milyen érzés, hogy cserben hagy a nők. Egy munkamániás, amely örökké egy jó kifogás. Megyek be a késő negyvenes, illetve be az ötvenes években. Ideje volt, hogy egy Orvos újra megvizsgálni. A Tesztoszteron volt a normál tartományban, de alacsony normális. Van elég elterjedt között alacsony, normál, magas normális. Inkább a magas, normál tartományban van. Ez az, ahol a fellépés.

Majdnem minden Orvos nem fog tenni semmit, ha a normál tartományban, még akkor is, ha az Xtrasize betegség, alacsony tesztoszteron, mint például: kudarc az erekcióra, elmulasztása ejakulátum, gyenge magömlés, hogy kövér körül a közép-szakasz, de nem máshol, elvesztése, az energia, a lelkesedés, az élet, a veszteség az izomtónus, stb. Valaha csoda, hogy az idősebb férfiak több érzelmi, sír könnyen? Ez egy jel, hogy az alacsony tesztoszteron. Nem látod, hogy ez az érzelmi zűrzavar, fiatal, férfias férfi. Ne feledd, nem vagy egyedül. Ne add fel a reményt!

LEAVE A REPLY