6 Nagy Ways-hoz élvez az alacsony szénhidráttartalmú diéta

Ha van egy alacsony szénhidráttartalmú diéta panasz, hogy halljuk újra és újra, az az, hogy az alacsony szénhidráttartalmú diéta annyira unalmas. Persze, nem mindig használják ezeket a szavakat, de ezt értik, amikor azt mondják, hogy “nincs elég változatosság”, vagy “kezd unalmas lenni“, vagy “nincs mit enni.”

Szerencsédre, ezek a szénhidrátos panaszosok tévednek. Senki sem mondta, hogy az alacsony szénhidráttartalmú diétának unalmasnak kell lennie. Valójában, alacsony szénhidráttartalmú diéta nem a korlátozásról szól, hanem arról, hogy élvezi igazán finom, nagyon változatos élelmiszerek.

Sok módja van annak, hogy élvezze az alacsony szénhidráttartalmú diéta ma!

Itt van 6 egyszerű módon lehet viszont az alacsony szénhidráttartalmú diéta egy nagy íz kaland!

1. Keverd Össze.

Kezdj el a “nem ehetek semmit” dobozon kívül gondolkodni, és kezdj el mindent látni, amit meg lehet enni alacsony szénhidráttartalmú diétán. Meglepődnél, mennyi étel nyílik meg a szemed előtt, amikor már nem arra koncentrálsz, amit nem tudsz megenni, hanem arra, amit tudsz.

2. Legyen Fűszeres

Ha nem teszel semmi mást, hogy megtörd az alacsony szénhidrátos blahs-ed, mint hogy megtöltöd a szekrényeidet vegyes fűszerekkel és fűszerekkel, akkor is hálás leszel. Öltöztesd fel az alacsony szénhidráttartalmú ételeket friss gyógynövényekkel és tangy marinades-szel. Add hozzá zip és zest ízes kötszerekkel és szájvizes páccal. Felturbózod az étlapodat alacsony szénhidrátszirupokkal és fűszeres szószokkal. A lényeg az, hogy fogd a bland-ot és merészítsd!

3. Menj Hús Nélkül.

Felejtsd el azt a gondolatot, hogy minden nap húst kell enned, és próbálj ki egy vegetáriánus ételt hetente néhány nap. Hiszed vagy sem, nem kell vegetáriánusnak lenned ahhoz, hogy úgy egyél. Tény, hogy tanulmányok kimutatták, hogy azok a vegetáriánusok, akik jól kiegyensúlyozott alacsony szénhidráttartalmú, alacsony zsírtartalmú, magas rosttartalmú étrendet követnek, gyakran kisebb eséllyel kapnak koszorúér-betegséget, magas vérnyomást és elhízást.

Ha ez nem elég meggyőző, próbálja ki a sok húshelyettesítő közül a helyi boltban. Mindegy, hogy halat, csirkét, steaket vagy kolbászt keresel, azt fogod találni, hogy a hústalan változat mindegyiknek ugyanaz a konzisztenciája és íze, mint az eredetinek. Az a szép benne, hogy ezek a húsmentes ételek gyakran drámaian alacsonyabbak a zsírban és a kalóriákban, mint a húsok, amiket helyettesítenek. A legtöbb esetben a fehérjeszám magasabb, a nettó szénhidrát is nagyon alacsony!

4. Legyen zöld és leveles

Hogy unalmas egy dolog a múlt, ahogy töltse ki az ételt zöld leveles saláták tetején mindenféle alacsony szénhidráttartalmú csemegék! Fordítsa az oldalsalátát a főételre a következők bármelyikének hozzáadásával valódi vagy vega változatokban: csirke, rákhús, garnélarák, tonhal, vagy pulyka. Színezd be a kertjeidet bármilyen sajttal és felülettel, tökéletes ropogós zöldséggel, beleértve a lucerna kelbimbót, a metélőt, a gombát, a retket és a hóborsó.

5. Harapj valamit!

Ha az ötlet, hogy steaket egyél vacsorára, nem elég, hogy átvészeld a délutánt, ideje, hogy harapj valamit. Töltse fel az alacsony szénhidráttartalmú snack, hogy a has valami mosolyogni. Valami mogyorót, mogyorót, mogyorót, napraforgómagot vagy diót. Valami giccses, nincs jobb móka, mint játszani (és enni) sajt.

Vagy, a végső élvezet, hogy egy super smoothie.

Készíts egy smoothie keverésével kedvenc alacsony szénhidráttartalmú fehérje por a vízben, vagy szójatej a kedvenc bogyók, valamint egy csipet édesítőszer ® .

6. Az alacsony szénhidrát nem jelent szénhidrátot.

Ha semmi más nem segít túljutni az alacsony szénhidráttartalmú blues, ne feledje: alacsony szénhidrát nem jelenti azt, hogy nincs szénhidrát. A te dolgod, hogy megszabadulj az étrendedtől a finomított és feldolgozott szénhidrátoktól, és kicseréld őket a jó dolgokra: teljes gabonák, zöldségek, diófélék, és magas tápanyag-és rosttartalmú gyümölcsök.

Amikor rájössz, hogy nem kell menni szénhidrát-mentes elengedni a poundsComputer technológiai cikkek, akkor abbahagyja a várakozást, és elkezdi élvezni az összes élelmiszer, amely elérhető az Ön számára az alacsony szénhidráttartalmú diéta!

LEAVE A REPLY