A túl sok cukor árt az egészségnek.

Ma, fogyasztanak sokkal több cukrot, mint az emberek az előző években. Ez különösen igaz a gyermekek esetében. A cukornak köze van a súlygyarapodáshoz. Az arany szabály a súlygyarapodást menti, ha a test kap több energiafelhasználás, mint a többi a testsúly.

Egyél sok cukor kalóriát, vagy élelmiszer-ipari vállalkozók kell figyelni az égetés a cukor. Ma nem csak adalékanyagok, amelyek hibáztatják a cigaretta egészségügyi problémák miatt.

A gyermekek súlygyarapodásáért elsősorban felelős édesített italok és élelmiszerek. A cukorral édesített italok messze a legfontosabb forrása a hozzáadott cukor a gyermekek Nyugaton.

Tanulmányok kimutatták

hogy cukor édesített minden további adag fogyasztott ital, növeli az elhízás kockázata 65% – kal a gyermekek. Emberek próbál fogyni, így szorosan figyelemmel kell kísérnie a cukorbevitel.

A cukor az egyik aromás anyag, amikor a legtöbb ember számára ehető. Fontos, hogy gazdagítsuk az ételeinket és italainkat. Ez a boldogság kulcsa, és ízesíti azt, amit testünk energia ellátmányaként eszünk. A cukor két hozzáadott cukorban és cukorban kapható, amelyek természetesen megosztva jelennek meg.

A cukor fogyasztása, mint sok feldolgozott élelmiszerek tartalmaznak töltse fel a polcokon az élelmiszer. Egy másik típusú cukor természetesen előforduló cukor megtalálható a gyümölcsben. A cukor olyan anyag, amely jó, ha túlzott mennyiségben fogyasztják, káros az egészségre.

Mint minden anya tudja, a túlzott cukormennyiség üregekhez vezethet. Tanulmányok kimutatták, hogy az országok szerte a világon, hogy a magas cukorfogyasztás is magas fogszuvasodás. Egyértelmű, hogy más tényezők is szerepet játszhatnak a gyökérüregekben. E tényezők közé tartozik a szájhigiénia és a fluoridos ivóvíz. A gyermekek caries sokkal valóságosabbak, mert a magas fogyasztás a cukor mind az iskolában, mind otthon.

A cukor kardiovaszkuláris betegségek kialakulása is volt

Különösen a szívbetegség együttvéve. Étkezési sok cukor találtak, hogy növeli a trigliceridszint a vérben, ami egyfajta vérzsír. Ez felgyorsíthatja az atherosclerosis, ami a felhalmozódása a zsírlerakódások az erekben.

Cukor is a diabetes mellitus kialakulása, különösen a 2-es típusú cukorbetegség társult. A rendszeres cukorfogyasztást a glükóz mennyiségének hullámhossz és hullámhossz jellemzi. Ez diabetes szövődményekhez vezethet, melyek a vesékhez, idegekhez, szemekhez és szívhez vezetnek.

LEAVE A REPLY