Beszél Pénisz Egészségügyi -, hogy Emelje fel a Kínos Xtrasize Személyes Problémák Cimborák

xtrasize szedése

Minden férfi pénisze, s minden férfi tudja, hogy a többi pasi alkalmanként Xtrasize péniszem problémái egy ilyen, vagy egy másik, hogy ez egy fura szag, kiütés, egy aggodalom technika, vagy ezer más lehetséges problémákat. Néha, egy pasi akar beszélni néhány ezek a problémák egyik haverja -, hogy egy új perspektíva, persze -, de úgy érzi, kínos helyzet. Ez nehéz lesz, de beszél arról, férfi problémák egy másik srác egy pozitív módja annak, pénisz egészsége. Azok számára, akik lehet, hogy egy kicsit nehéz használni az Xtrasize orvosi vélemény a témában, itt van néhány jó tanács, hogy segítsen megtervezni, mi lehet érdemes beszélni.

Válassza ki a megfelelő Xtrasize pal.

A legfontosabb tényező a szó az eszköz, valaki más veszi a jó beszélgetőpartner. Ez egy teljesen személyes döntés, illetve más, minden ember számára. Van, aki elkezd beszélni arról, hogy a berendezés öt másodperc után találkozik egy idegennel vagy az előtt egy szoba tele van emberekkel, hogy csak most találkoztunk; mások csak jól érzik magukat együtt, akit már évek óta ismerek, lehetőleg egy csendes helyet, ahol nincs rá esély, hogy kihallgassák.

Leggyakrabban, az a legkönnyebb, ha a férfi beszélni valakivel, aki úgy véli, egy haver, haver, tesó. De nem jó cimborák egyenlő; az egyik jó barátom, lehet, hogy valaki menni akar osztott pár sört, de nincs egy őszinte beszélgetés, hogy a pénisz szag. Egy ember kellene dönteni, hogy mit keres a “férfiasság bizalmasa,” különösen akkor, ha egy kicsit ideges, hogy a beszélgetés.

Válassza ki a megfelelő időt.

Ez megint valami, ami attól függ, hogy az ember személyes preferenciák. Egy fickó lehet, hogy csak véletlenül ejtsük a témát, míg a kártya, a másik lehet, hogy nagyon kell koncentrálni arra, amit arról beszél, hogy van egy idő, mikor nem lesz zavaró, hogy az úton.

Válassza ki a megfelelő helyet.

xtrasize szedése

Mi működik a legjobban, hogy ez a beszélgetés? Van valami, ami könnyebb lesz beszélni telefonon, ahelyett, hogy szemtől-szembe? Ha ez az ember, bár a legjobb hely? Lenne több értelme, hogy közben a kezét, lábát törte le a hamburgert a kedvenc időtöltése? Jönne át jobban a barátjához, vagy talán során a meghajtó a nagy játék?

Válassza ki a megfelelő szavakat.

A legtöbb esetben a nyitás, mint “mondtam már, hogy a pénisz?”, esélytelen. Ez úgy hangzik, mint egy nagyon rossz a vonal, hogy egy részeg fickó feküdt le egy lánnyal egy bárban. Különben is, mit fog csinálni, ha a válasz az, hogy “Nem, jobb, ha nem kezdesz most”?

Minden ember tudja, hogy mi a megközelítés működik a legjobban, ha a barátai. Néhány egyszerű, közvetlen megközelítés a legjobb: “Haver, nekem van egy probléma a pénisz, illetve, hogy beszélnem kell valakivel.

Mások meg azt kell, hogy vezesse be a téma több. Hogy ez része egy nagyobb történet segíthet. “Figyelj, én ezt a fantasztikus lány, a másik éjjel, pedig az ő háza volt, éppen ez az, ugye? Aztán hirtelen rájöttem, hogy (írja be a péniszem problémái.)

Néha segít, hogy próbálja meg, hogy átérezhető. “Hé, ez a valaha történt veled? Kínos, de… “

Sok embert találni, ez az egyszerű megközelítés a legjobb: “tudod, van egy probléma, amit meg tudok csak beszélni a legjobb barátom. Tudom, hogy kínos, de tudok mondani róla egy problémám az eszköz?”

Beszéltem egy barátommal, hogy a pénisz problémák gyakran eredményez jó tanács; ha más nem, valami a lelkét az az érzés, majd létrehoz egy fontos férfi kötés tapasztalat. Sok jó barátja lesz kihasználni a beszélgetést, hogy győződjön meg arról, hogy a haverok vagy rendszeresen használ egy magas minőségi pénisz-vitamin krém A krém L-arginin segíthet Xtrasize erek, hogy “pihenni”, majd bontsa ki, amely lehetővé teszi a fokozott véráramlás a pénisz terület, míg egy E-vitamin segít megelőzni a irritált, repedés vagy száraz pénisz bőr egy nagy látszó pénisz. Hozzátéve, hogy egy pénisz krémet, hogy a napi rutin segít nip különböző péniszem problémái a bud, megakadályozza őket abban, hogy valaha is egyre szükséges a beszélgetés témája.

LEAVE A REPLY