Bluronica – csalás – Magyarország – hol lehet vásárolni anti-aging szérum

Bluronica-ár

Bluronica-árEz a cikk nem egy ‘Who Dun It’, így fogjuk Bluronica mondani a választ az elején…

 1. Nagy Napvédelem
 2. Nagy Bőrápoló Termékek
 3. Hámlás
 4. Hidratálás
 5. Rendszeres Szalon Kezelések
 6. Kollagén újjáépítése
 7. Életmód

Természetesen Ön keres egy kicsit több, mint egy lista, így bővíteni ki egy kicsit több, de először is hasznos lehet megérteni, hogyan a bőr alkotják, mikor és miért öregszik. Ezzel az információval könnyebbé teszi a nagy bőr tervezését a jövőre nézve.

Bluronica ellenjavallatok, online

Miután nagy látszó bőr van valami, a legtöbbünk törekszik, Bluronica ellenjavallatok de sajnos, ahogy az évek kezdenek kullancs, a bőr kezd öregedni. A nap, a diétánk és még a génjeink is szerepet játszanak abban, hogy milyen jól öregszünk. A ráncok, a Bluronica online  vékony vonalak és a tompa bőr gyakorlatilag bármikor előfordulhat az életed során, bár valószínűleg elkezded észrevenni, hogy a bőröd húszas éveid közepéről 30-ra változik.

A belső öregedés az öregedés első típusa. A génjeid okozzák, vagyis a szüleidtől örökölted. A második típusú öregedés az extrinsic elöregedés, amelyet környezeti tényezők okoznak. Az intrinsic öregedés (időrendi öregedés) tünetei közé tartozik a száraz és vékony bőr, a vékony vonalak és a ráncok, a rendellenes erek, az életkor foltok, a jóindulatú és rosszindulatú bőrdaganatok. A belső öregedés folyamatos folyamat. Míg a belső öregedés kezdődik a ellenjavallatok Bluronica 20-as években, a belső öregedés jelei általában nem látható évtizedek óta.

Ez az egész egy kicsit kicsúszott a kezedből, mivel a génjeid irányítják, hogy milyen gyorsan bontakozik ki a normális öregedési folyamat. Az Extrinsic-aging egy teljesen más folyamat, és általában a kollagén és az elasztin szálak sérülésével jár, ami a bőr online Bluronica ráncosodását és megereszkedését okozza. Ez az extrinsic vagy környezeti kár miatt a bőr elveszíti antioxidációs képességét, ezért olyan fontos, hogy a bőr magas antioxidáns termékekkel kezelje, de később erre is sor kerül. Külső tényezők, hogy a kor bőr idő előtt ismétlődő arcok kifejezések, gravitáció, alvási helyzetek, rossz életmód, mint például a túlzott alkohol, dohányzás, és természetesen a nap károsodása.

Egy dolog biztos, kivéve, ha hihetetlen génekkel vagy megáldva, ha nem gondoskodsz a bőrödről megfelelő bőrápolással és kezelésekkel, idősebbnek fogsz tűnni, mint kellene.

 1. Nagy Napvédelem

A szépségipar egyik hátránya a naptej. Észrevettem, hogy az utóbbi időben, hogy egyre nehezebb megtalálni a nap blokk, amely 30 + SPF, minden nagy kozmetikai cégek, mint a L ‘ Oreal minden, hogy a nap blokkok 50+, 60+, 80+ és még magasabb. Ez pusztán marketing! Jelenleg nincs mód arra, hogy megmérjük a 30+ SPF-nél magasabb naptejet tartalmazó naptej hatékonyságát, sőt, ami 30-nál nagyobb, károsíthatja az egészségét (erről többet hamarosan). A jó védelem érdekében használjon 30 + SPF-et, amely széles spektrumvédelmet biztosít.

Művek, észrevételek Bluronica

A széles spektrumú naptej fizikai blokk Bluronica észrevételek UVB-védelemből (cink-oxid stb.) és kémiai blokkból, UVA-védelemből áll. Mellesleg, a módja annak, hogy emlékezzen ez UAV az öregedés és UVB égő. A gyártók nem adhatnak több cink a termék, különben a végén néz buta egy nagyon fehér arc, így hozzá több vegyi anyagok, amelyek Bluronica művek közül néhány káros. Tehát, ha vásárol egy sun block megy széles spektrumú 30 + SPF, és nem esik az összes marketing hype által kiadott nagy cégek.

Azok a napfényvédők, amelyek nem védenek mind az ultraibolya A, mind a B sugarak ellen, és amelyek napvédő faktorral vagy SPF-fel rendelkeznek, 15 alatt figyelmeztető címkét kell viselniük. A 15 SPF alatti termékekről kimutatták, hogy csak a leégést segítik, nem a bőrrákot vagy a korai bőröregedést. Az UVA és UVB elleni védelmet nyújtó termékeket “széles spektrumú” címkével látják el. Csak a 15-ös vagy annál magasabb SPF-fel rendelkező napbarnítók állíthatják, észrevételek Bluronica hogy csökkentik a rák kockázatát. Az FDA azt is javasolja, hogy művek Bluronica a legmagasabb SPF érték 50, kivéve, ha a vállalatok tud eredményeket további vizsgálatok, amelyek támogatják a nagyobb számú (ami természetesen nem tudnak). Mint korábban említettük, egyes termékek azt állítják, hogy az SPF védelme 100 vagy magasabb.

 1. Nagy skincare termékek

 Nem minden bőrápolás egyenlő. Csak azért, mert sok pénzt költesz a kozmetikumaidra, még nem jelenti azt, hogy jók is. Ahhoz, hogy az eredmények, hogy miután kell használni egy kozmeceutical tartomány. A cosmeceutical a kozmetikai és gyógyszerészeti szavak kombinációja.   A bőrápolás új generációjára utal, amely a bőrgyógyászok és a tudósok által ismert aktív összetevők nagy koncentrációját használja fel, hogy valódi hatást gyakoroljon a bőrre. Bár azt mondom, ‘új’, cosmeceuticals már a piacon közel tíz éve, de biztosan nem minden vállalat gyárt termékeket a szükséges szintű összetevők, valamint a típusok összetevők, amelyek hoznák őket a kozmeceutical arena. A cosmeceutical piac várhatóan nő több mint 8% ebben az évben, hogy több mint $ US8 milliárd által vezérelt patak technológiailag fejlett termék elindítja kínál életkor-dacoló előnyöket egy öregedő lakosság. Elmúltak azok a napok, amikor az ügyfelek hajlandóak voltak fizetni a bőrápolás, hogy csak illatosított szép, volt egy szép üveg, most azt akarják, termékek, amelyek bizonyítják, hogy működik.

Fórum Bluronica, mellékhatások

Azt is javasoljuk, hogy kozmetikumait egy Bluronica fórum szépségszalonban vásárolja meg, NE online. Ennek nagyon jó oka van… ha a termékek lehet, hogy a különbség (azaz van elég aktív összetevők őket), akkor meg kell győződnie arról, hogy a Bluronica mellékhatások megfelelő is. Ha a végén a termék, amely nem alkalmas a bőrtípusra, akkor károsíthatja a bőrt. Is tartsa távol a termékek, amelyek erősen illatosított.

A tonerek szintén a múlt részei, a bőr pH-jának mellékhatások Bluronica egyensúlyba hozására használták őket, de manapság a legtöbb bőrápoló pH egyensúlyban van, a tonerek pedig általában kemények és valószínűleg alkohol alapú. Ha festékpatront kell használnia, akkor fórum Bluronica fröccsöt kell kapnia, ezek finomabbak, és kevésbé száradnak a bőrön. Ez az alkalmazás a hirdetések által támogatott.

 1. Hámlás

Most ez az ajánlás valóban teszi sun screen még fontosabb. A hámlás a bőrsejtek eltávolítására szolgál, és ezek a sejtek védik a bőrét. Tehát, ha elveszi a bőr védelme, akkor meg kell, hogy még éberebb, hogy adjunk védelmet. A legtöbb bőrgyógyász azt javasolja, hogy használ egy exfoliáns két-három alkalommal egy héten. (Nem több, mint ez, mert kiszárítja a bőrt). Tudományosan bizonyított, hogy a hámlás lágyítja a bőrt, így a felületi vonalak kevésbé észrevehető. Csak ne feledje, mint minden bőrápoló termékek a piacon, nem minden hámlasztó termékek készülnek egyenlő. Az eltávolítandó elhalt bőrsejteket egy intercelluláris ragasztó (egy ragadós réteg) tartja, és ahhoz, hogy jó eredményt érjen el a hámlás, el kell tudni távolítani ezt, valamint az elhalt bőrsejtek magukat. Ehhez az AHA – k és a BHA-k kellenek a tisztítószereidhez. Az AHA-k (alfa-hidroxilsav) és a BHA-k (béta-hidroxilsav) természetesen előforduló vegyületek, amelyek a tejben és a gyümölcsben találhatók. Van némi aggodalom, hogy a glikolsav (gyümölcsből készült) irritációt okozhat, és a bőr kiszárad, ez azért van, mert a molekulák nagyon kicsik, így hajlamosak behatolni nagyon mélyen, mert ez miatt sok kozmetikai gyártók most tejből készült tejsavat használnak, mivel általában több hidratáló..

Bluronica ár, gyógyszertár

Bluronica-észrevételek

 1. Hidratálás

A nedvesség az egyik legfontosabb dolog, hogy Bluronica ár fontolja meg annak érdekében, hogy a bőr néz ki, fényes, táplált. Ideális esetben egy C&E-Vitamin szérumot használ a hidratáló krém alatt, majd alkalmazza az SPF 30+ naptej, majd Bluronica gyógyszertár  az ásványi smink. Soknak hangzik, de csak pár percet vesz igénybe reggel. Vannak kis tippek, mint a szérum alkalmazása, majd csinál a haj, amíg van ideje, hogy felszívódik, mielőtt hozzá a hidratáló.

 1. Kezelések

Semmi sem múlja felül a szalon gyógyszertár Bluronica kezeléseket. Nincs mennyiségű hámlás, hogy nem otthon megy, hogy megfeleljen a peel vagy microdermabrasion kezelés, hogy van egy szalon. Ők magasan képzett szakértők, akik értékelik a bőr típusát, majd a kezelések, hogy ár Bluronica Önnek a legtöbb hasznot. És ha megérik a sót… lesznek gépeik! Vannak új varázsgépek jönnek ki minden hónapban, hogy kétszer annyi az idő felében. Az elmúlt napokban, amikor a nők (főleg) boldog, hogy egy szép pihentető arc, nem látja, hogy a jelentős a bőr, a gépek segít.

 1. Kollagén

Minden kezelésnek, amije van, és minden gyógyszernek, amit használ, a kollagén stimulálásáról kell szólnia. Ahogy korábban olvasták, ahogy öregszik a kollagén szálak egyre kevésbé rugalmasak, és ezek is lelassítják a szaporodásukat, így minden, amit kell, hogy serkentse a kollagén és elasztin termelését. Még hámlasztó (ha a megfelelő terméket használja) serkenti a kollagén.

 1. Életstílus

Sajnálom, de ez határozottan bejön. Bármi, ami befolyásolja az egészségét és jólétét, hatással lesz a bőrére és a kinézetére.

Remekül alszom… nem csak pozitívan sugárzó, jól érzi magát reggel, de csökkenti az esélyét a depresszió. Van is néhány tudomány, amely azt mondja, hogy az alvás hiánya is okozza a szervezet hízni. Úgy tűnik, nincs rossz oldala a teljes 8 órás alvásnak, és hatalmas előnyökkel jár.

 Hidratálva maradok… azt mondják, hogy mire szomjasnak érzed magad, már túl késő, már kiszáradtál. Nem vagyok biztos benne, hogy ez igaz, de az, hogy a nap folyamán folyamatosan vizet szürcsölünk, különösen nyáron, elengedhetetlen az általános jólét és természetesen a bőrünk hidratálása szempontjából.  

LEAVE A REPLY