Bőr Psorilax Kárt, illetve Mi Lehet a Folyamat felgyorsítása

psorilax

Sok külső okok által meghatározott, az életmód, a környezet nem tesszük ki magunkat, hogy ki lehet a tettes, kár, hogy a bőr. Így Psorilax egészségtelen választás lehet idő előtt kor, illetve sérülés, a bőr, így nekünk nézd idősebb, így idő előtt. Csupán tudva, hogy mit is csinál, vagy mutogatja magát, mert ezt a kárt fontos része az anti-aging harcolni.

Itt van 9 Psorilax bűnösöket, hogy tisztában legyenek (egyes esetekben változhat), hogy a háborút az ellenség ellen:

Dohányzás: közvetlen, valamint a passzív dohányzás káros, öregedés, hogy a bőr. Szárad ki, a kora, a ráncok, a bőr 200-szor gyorsabb, mint egy nem-dohányzó. Összehasonlítja nagyon szorosan nap károsodás súlyossága. Ennek egyik oka, hogy ez kimeríti a szervezet C-Vitamin, ami egy kulcs Psorilax fórum összetevő tartja a bőr kövér, nedves. Ezért, a milliók, a C-Vitamin arc, bőr, a krémek, a piacon ma! Lehet, hogy segít, de ha továbbra is a füst, a jó soha nem ellensúlyozzák a rossz. Nem is beszélve a toxinokat, szabadgyököket, hogy belélegzése, míg károsítja az artériák, erek … kell leszokni a dohányzásról!

Napozás: napozás nagyon öregedés, illetve károsítja a bőrt. Égett a bőr okoz változásokat a képességét, hogy megvédje magát, a kínálat a szervezetben a tápanyagok szükséges napi funkció. Túl sok napfény is megváltoztatja a bőr megjelenését; szeplős sor, hogy barna a napfoltok, a bőr veszi, száraz, bőrszerű nézd, ráncok, megereszkedett növekszik. Hamarosan, a bőrrák kockázatát jelentősen nőtt, nagyobb probléma lehet a láthatáron. Szerencsére vannak jó napvédő a piacon, amely képes megvédeni. Nézd meg az is, hogy a gárda ellen, UVA, UVB sugarak pedig egy SPF 15-ös vagy magasabb. Győződjön meg róla, hogy használja évben, még a felhős napokon. A felhők nem blokk ultraibolya sugár-expozíció.

A testmozgás hiánya: a rendszeres testmozgás, bármely életkorban, tartja tónusú izmok, folyik a vér. Azt is előírja, hogy többet fogyasztanak vizet, (gyakorlat remélhetőleg teszi, hogy szomjas), valamint több vizet tisztítja meg, hidratálja a sejtek, potenciálisan tartja szárad ki olyan gyorsan. A rendszeres testmozgás is felkavarta az egészséges endorfinok, továbbá fenntartja az egészséges testsúly. Jó érzés, jól mutatja az arcodat!

Hőmérséklet expozíció: hideg, szél, alacsony hőmérséklet, túl fűtött szobák mind hozzájárul az öregedési folyamatot azáltal, hogy a száraz bőr. Egy jó hidratáló, valamint egy párásító csökkentheti a kár jelentős.

Alkoholfogyasztás: az alkohol fogyasztását a károkért, valamint elősegíti a korai öregedés által tágító kis erek a bőr -, illetve növeli a vér áramlását, közel a bőr felszínén. Az alkohol is kiszárítja a sejtek. Hosszabb használat után, ezek az erek válhat tartósan sérült, ami egy kipirult megjelenését, amely egy pók véna nézd a bőr felszínén. Sok alkoholista van a rózsás arc, vagy legalább őket, ha iszik.

psorilaxStressz: a stressz okozza a hormon válaszok, valamint sok negatív hatása van a bőrre. Adrenalin, adrenalin két ilyen hormonok. Ők, mert a test a földi fel, ami egy “harcolj vagy menekülj” reakció, ha ezek elcsépelt okozhat ingyenes radikális fejlesztés, amely kiváltja kár, hogy a sejtek, amely kiváltja a szervezet gyorsabban öregednek. A hosszan tartó stressz is okoz, szorongás, depresszió, ezek a vezető szomorúságot, néha betegség. A ráncok, ránc, egy szomorú, depressziós arcát nem vicc! Észrevetted, hogy az Elnökök a korban a szemünk előtt, miközben az office—stressz őket. Harcolhatunk a stressz által gyakorlásában, a meditáció, relaxációs technikák segítségével. Mi is megszüntesse az oka a stressz kezdeni, ha lehetséges.

Az alváshiány: az alváshiány növeli a stressz, a depresszió, az érdektelenség, a napi tevékenységet. Ez általában azért, mert túl fáradt vagy, hogy csináltam semmit. Sötét karikák, a megereszkedett bőrt, a szem alatt, a fizikai jelek vannak, kialvatlan. Elhatározzák, hogy 8-9 óra alvás minden éjjel, kerülje a koffein után a reggeli csésze, valamint a rendszeres alvási rutin. Jobban fogod érezni magad, illetve az energia, amit fenn kell tartani egy egészségesebb életmód.

 

Életkor: Semmit sem tudsz változtatni! Remélem, ahogy öregszel, már követte a korábbi javaslatokat, te meg úgy nézel ki, mintha megverték az óra!

A szennyező anyagok: A levegő, amit belélegzünk, egyre mocskosabb, valamint több káros. A szennyező anyagok, kipufogó, füst, stb, a levegő nem egészséges környezet. Nem sokat tehetünk személyesen, mivel nem fogunk, hogy sétálni egy maszkot az orr, száj; de tisztában kell lenni azzal, hogy a kárt okoz. Forgalmasabb városokban, nagyobb forgalom, mert expozíció több légszennyező anyag, ami viszont, mert belélegezni több káros méreganyagokat, ami több ingyenes radikális mozgalom fejlesztése a szervezetben. Kevesebb, fák körül, hogy tiszta a levegő elhagyja a szmog. A farm, ahol élünk, nem egy lehetőség, nem igaz? Szóval, nem sokat lehet tenni, kivéve, mozgás!

Kronológiai öregedés elkerülhetetlen, de tisztában kell lenni azzal, hogy a bűnösöket a korai öregedés, az a legfontosabb, hogy megnyerjük a háborút. Vegye körül magát egy Psorilax anti-aging környezet, gyakorolj egy anti-aging életmód. Lesz olyan hálásak!

LEAVE A REPLY