Bőrápolás Férfiaknak – a Számtalan Psorilax Titok, hogy Egyre Termékek, Hogy a Férfiak Férfias

Psorilax használata

Több generáció férfiak jártak el Psorilax bőrápoló termékek kimondottan őket.

Lehet, hogy pénzt költött egy úgynevezett “férfi” a sampon vagy a hóna alatt dezodor, vagy fröcskölt a borotválkozás után. De még nem vettem bőrápolás férfiaknak csomagolt, mint férfias krémek vagy átfogó krémek.

Ezt azért tudom, mert emlékszem, hogy a mi körül a szerkesztőségben dolgoztam, mint riporter, az 1970-es években, amikor a vezető riporter megkérdezte tőlem egy történet modell egy új termék, — make-up a férfiak. Senki nem volt forgalmazott előtt, majd következő nap a papír futott egy nagy fotó a kozmetikus szék nagyon “más”, a színezés, a rúzs .

Hát éltem le a ravasz viccet, így nem lepődött meg, amikor a férfi make-up nem tartott ki, mint egy ordító kereskedelmi siker. A férfiak még csak nem állok készen, hogy akkor.

Ma make-up még Psorilax mindig nem adja el, hogy férfiak. De bőrápolás férfiaknak egy másik történet.

Psorilax használata

Történt egy jelentős változás a társadalomban, a krémek, hogy képes átalakítani az arc, kéz -, bőrápolás férfiaknak elegáns, megfelelő csövek, üvegek … egyre inkább, hogy a boltokban a hálószoba a férfiak.

Majd beszélünk bőrápolás férfiaknak. Nem a termékek a feleség, lány barátai elhagyják a fürdőszoba pult. Mert női bőr teljesen különböző férfi bőr, krémek kell foglalkozni a konkrét férfi problémák. Egy nő bőre kevésbé zsíros, mint egy ember, vékonyabb, a pórusok a kisebb ráncok, a vonalak kevésbé mély (hála istennek!). Szükségük van a különböző krémek.

Egyedi férfi bőrápoló termékeket fejlesztettek ki az elmúlt 15 évben, hogy pozitív, hatékony bőrápolás férfiaknak egy valós lehetőség.

A jobb ezeket a termékeket címet a három fő oka a bőr öregedése a férfiak: egy veszteség a kollagén, elasztin, alacsonyabb szintű hialuronsav, oxidációs jelenléte miatt a szabad gyökök.

Szóval, ahogy nézz körül a bőrápolási termékek használata ez a három tényező, mint a referenciaérték. Ha egy termék nem támadás, ez a három tedd az egyik oldalon. Ha találsz egyet, hogy a címek, mind a három van aranyat.

Kétféleképpen cím elvesztése a kollagén, elasztin, amely fehérjék, hogy adja meg a bőr, ez a fiatalos megjelenés amikor fiatal vagy, de elkezdi lebontani után néhány évvel hagyja az arcom nem-young (vagy, őszintén szólva, év).

A legtöbb bőrápolás férfiaknak termékek mondani, dörzsölje meg a kollagén. Ez az első kísérlet ez a probléma, a rossz tudomány. Mert a molekulák létfontosságú ifjúsági-ad fehérje túl nagy, hogy kell nyomni a pórusok a férfi bőr.

A legjobb termékek menni erre a problémára a természet rendje, összetevők, ami stimulálja a test saját maga indul termelő a kollagén, elasztin újra, hogy a bőr fiatalabb, belülről kifelé.

Növelése a hialuronsav egy másik hasznos módja annak, hogy a bőr puha, kevésbé éves.

Egy jó módja annak, hogy ez, hogy egy hínár kivonat úgynevezett phytessence wakame. Ez megakadályozza egy bizonyos enzim, amely lebontja a természetes hialuronsav a bőr. Olyan, mint a kivonat gátolja az egyenletes bontás, a sav, a bőr lassan egy fiatalság újra. Ez is bizonyított klinikai vizsgálatokban.

Végül talál egy terméket, hogy megszabadul a szabad gyökök.

Rengeteg van belőle. Azt javaslom, Koenzim Q10, egy bizonyos fajta Co10 úgynevezett Nano-Lipobelle H EQ10, mert az mélyebbre hatol, mint a legtöbb más a réteg a bőr. Nem minden a Co10s fogja ezt tenni, akkor nézz körül a címkéket. Az ajánlott Co10 majd vákuum fel a szabad gyökök, mivel ezek már nem befolyásolja, hogy a bőre úgy néz ki, ez lesz a fiatalság újra.

A következő lépés? Hogy mi már vázolt itt kezdeni a címkék a bőrápolás férfiaknak termékek. Ne elégedjen meg Psorilax krémek, amelyek azt állítják, hogy tompítsa a bőr, mint a sima fiatal nézd újra, de nem foglalkozik a három oka a korosodó, férfi bőr.

LEAVE A REPLY