Feltárása a Fizikai Aspektusa Chocolate Slim Fitness

chocolate slim gyakori kérdések

Fizikai állóképesség; biztos vagyok benne, hogy ez a kifejezés azt jelenti, hogy különböző dolgokat különböző emberek. Ez conjers fel emlékeit a középiskolai tesi órán, valamint konkrét Chocolate Slim vizsgálatok vagy gyakorlatokra, hogy meghatározza a fitness szintjét.

Sok évvel később, még mindig csodálkozom, hogy hány különböző módon Chocolate Slim rossmann fitness mérik. Néhány, az a képesség, hogy a hosszútávot. Mások számára az a képessége, hogy ezt “x” összeget egy feladatot befejezni egy akadálypályán alatt egy bizonyos ideig.

A legtöbb egyszerűen, Chocolate Slim ahogy nézel.

chocolate slim gyakori kérdések

Ez, kombinálva jó izomzatú, s talán az is, ahogy viselkedsz, képviseli jó tulajdonságait.

Számomra a fizikai fitness képviseli a három szempont fitness. Azt hiszem, ez magában foglalja a hatékony mozgás minták lehetővé teszik a szervezetet, hogy sikeres legyen. Úgy érzem, meg kell mérni, külön-külön, mégis van egy közös alapja a mérés.

Minden egyénnek szüksége van, hogy hasonlítsa össze maguknak; az intézkedés az eredmények a korábbi tapasztalatok. Most, azt hiszem, ez nagyszerű, hogy megtanulják a sikeres emberek körülöttünk, majd próbálja meg elérni hasonló eredményt más úttörők egy adott területre.

Azonban a “vs” kellene, hogy legyen a mottó.

Úgy érzem magam, mint egy társadalom, túl sok időt töltenek összehasonlítjuk magunkat, de a sikereink, hogy valaki mást. Függetlenül attól, hogy a pénzt, a házban élnek, a kocsit vezetnek, az összeg a boldogság, vagy hogyan illik, vagy formában vannak.

Több időt kellene fordítani dolgokat, hogy a takarmány az egyéni szenvedélyek s látva, hogy milyen irányba vezet minket. Aggódik az újabb eredményeket, vagy törekvései vezethet minket irányban voltunk, nem akartam menni, ezért elfojtani esetleges siker, a boldogság.

Mit izgulsz? Hogyan akarod, hogy a megjelenés? Hogyan mérjük a sikert? Fitness?

Ha erre rájössz lesz a mérce.

Mi az alapja a fitness? Ez kell, hogy legyen egy gyakorlat program, amely lehetővé teszi, hogy sikeres legyen – mentálisan, fizikailag, mind anyagilag.

A programok, amelyek javítják az energia szintet, izom -, ízületi erő, az egyensúly teljes rugalmasságot kell. Ez lehetővé teszi, hogy jobb, hatékonyabb, illetve megelőzni a lehetséges sérülések, ortopédiai problémák.

Korai szakaszában a fejlődés, mozgás megfelelően; a test, az agy kommunikálni, jól vonatkozó kérdések, ortopédiai problémák, vagy a fitness szintjét, a legtöbb, nem kérdés.

Mint tudjuk, az “érett” elkezdjük fejleszteni szegény mozgási szokások, testtartások, kompenzációk miatt kommunikációs változások között testben illetve az agyban. Ez általában annak az eredménye, hogy a napi munka feladatai, hobbi, étkezési szokások, rossz tanácsot vagy más tanult információkat.

Sok edzésprogram csak fokozza ezek a rossz szokások vezetnek, sub-par, valamint a nem kívánt szintet, a fitness. Sok kezdődik, hogy hibás a régi kor, idő hiányában pedig a genetika, mint a bűnösöket.

A valóság az, hogy ez a tudatlanság… igen, ez a tudatlanság.

Mielőtt nekem e-mailt, hívjon rossz nevek, a tudatlanság egyszerűen az ismeretek hiánya. A legnagyobb baj, hogy a kliens fizikai fitness szint az ismeretek hiánya.

Az emberek csak emlékeztetni kell arra, hogy hogyan kell megfelelően mozogni, mint amikor fiatalok voltunk. Azt szeretnék, hogy a “hangolni” a Strand Fiú sláger, hogy “nem lenne jó, ha a fiatalok voltunk – akkor is sokkal jobb.” Ez leginkább azért, mert mi lesz a költözés hatékonyan, nem csak azért, mert a test az “újabb, frissebb.”

Újra-beállítás, az idegrendszer történik azáltal, hogy a három gép a mozgás, (azaz több irányban), munkacsoportok az izmok (izom szinergiák) vs elszigetelt izmok. Az is fontos, hogy a munka egyenleg, (egy lábon, elérve a karok vagy a lábak külső egyensúly komfort zóna gyakorlása különböző felületeken), valamint a munka során a rendelkezésre álló, izom -, ízületi mozgástartomány.

Teljes test, multi-gép edzés rutinok stimulálja az agy a jobb mozgalom minták, testtartás, valamint a kár megelőzése.

Nem fejezhetem be ezt a cikket, anélkül, hogy említést az előnye, hogy a fogyás az ilyen típusú rutin. Növekvő energia-anyagcsere (mivel idegrendszeri stimuláció, továbbfejlesztett, izom tömeg, erő) támogatás a fogyás javítása.

A megfelelő olaj-vagy táplálkozás természetesen segít a fogyás, illetve az ideális testtömeg karbantartó. Ez a legjobb elérni része szabályozás (adag mérete ököl / tétel), valamint a fehérje szénhidrát arány (2.5 gramm szénhidrát minden gramm fehérje).

Tovább édesség, zsírok, olajok, hogy egy minimális.

A test akkor működik arányában, hogy a vonat, hogy a takarmány; ezért, miért nem tanítják, hogy nézze csak meg végre, hogy te is akarod venni az irányítást a fizikai állóképesség.

“Az emberek, akik ebben a világban azok az emberek, akik kelj fel, nézd meg a Chocolate Slim körülmények között akarnak, s ha nem találják meg őket.” -George Bernard Shaw

LEAVE A REPLY