Fogyás – felturbózza az anyagcserét

Sok ember nagyon érdekli, hogyan lehet növelni a test anyagcseréjét. A magas anyagcsere lehetővé teszi a zsírégetést és a fogyást gyorsan minimális aktivitással.

A test energiaellátását az anyagcserének hívják. Van néhány olyan kérdés, amely befolyásolja az ember anyagcseréjét, mint az izomszövetek tömege, az étkezések közötti idő, örökletes, stressz, egyéni étrend és testmozgás.

Az anyagcsere a következők miatt csökken:

izomveszteség a nem megfelelő testmozgás miatt, a test hajlamos megenni a saját szövetét, ha nincs élelem, ami táplálja, és fizikailag kevésbé aktív, ahogy öregszik. A következő módszerek hatékonyak a testmetabolizmus fellendítésére:

1. A test izomtömege nagyobb.

Teljesen normális, ha az ember anyagcseréje csökken a korral, és lehetséges visszafordítani ezeket a hatásokat is. Az izommennyiség, hogy egy személy van egy fontos tényező a test képes éget zsír és kalória. Szóval elég nyilvánvaló, hogy az edzés elengedhetetlen.

Növelheti erejét és ellenállását gyakorlásával legalább kétszer egy héten, lehetőleg a súlyok használata. Között edzésprogramok, végre néhány egyszerű gyakorlatokat. Gyaloglás a háziállatok, lépcsőn liftek helyett, más alapvető feladatok éget kalóriát naponta. Alapvető fontosságú, hogy egyensúlyt az élelmiszer fogyasztása a fizikai aktivitás szintje.

Itt van néhány utasítás szerzés a legjobb gyakorlat:

1. A strength training – növelje a reps száma gyakorlatonként. – Tartalmazza az ellenállás szint – Alkalmazni előre módszerek gyakorlása, ha lehetséges, A kardiovaszkuláris gyakorlat, – Lehetővé időközönként közepén gyakorlatok – Tenni kereszt képzés, majd keverjük el a gyakorlat, – Növeli az ellenállást sebesség

2. Ne hagyd ki a reggelit.

Sok ember, hogy egyszerűen figyelmen kívül hagyja a legfontosabb étkezés a nap – reggeli. Megdöbbentő, hogy azok a reggeli evők valójában soványabbak voltak, mint azok, akik kihagyták. Ha délig vár az evéssel, az anyagcseréje jelentősen lelassulhat.

3. Próbálja ki a diéta, amely kizárja a cukrot. A cukor elősegíti a zsírtárolást a rendszerünkben. Javasolt a vércukorszint fenntartását elősegítő étrendi döntések fogyasztása. Továbbá, gyakorlása két-háromszor egy héten segíthet stabilizálja a vércukorszint.

4. Egyél fűszeres ételeket. Forró és fűszeres ételek, például a paprika, segít növelni az anyagcserét.

5. Növelje az alvást. Kutatások szerint az alvás hiánya hozzájárulhat a súlygyarapodáshoz. Ezen kívül, az utolsó időszak alatt alvás, amikor az izmok regenerálódnak.

6. Igyál még vizet.

A víz semlegesíti a toxinokat, amelyeket a zsírégetés során hoznak létre. A legtöbb testfunkció vizet tartalmaz, így a kiszáradás lelassítja a testfunkcióid sebességét, aminek következtében a stressz nő.

7. Fogyasztanak étkezések kisebb arányban. Ez egy jó ötlet, hogy 4-6 kis étkezés, amelyek eszik 2 vagy 3 óra különbséggel.

8. Soha ne hagyd ki az étkezést. Kihagyja étkezés lassítja az anyagcserét, így a fogyás nehezebb. 9. Legyen aprólékos az étlaptervezésben. Következetesen, hogy a megfelelő mennyiségű élelmiszer a kijelölt időpontban a nap. Ne egyen véletlenül véletlenszerű ételeket.

9. Hagyd itt a stresszt! Az érzelmi vagy fizikai stressz kortizolt szabadít fel a szervezetben, ami csökkenti az anyagcserét. A stressz miatt az emberek túl sokat esznek.

10. Igyál sok zöld teát. Ez egy nagyszerű alternatívája a kávénak. Az egyik tulajdonsága tea növeli az anyagcserét, a túl sok kávé bevitel káros hatásainak egyike sem.

11. Növelje a táplálék választékát, mint a friss termék, a bab és a finomítatlan gabona. Ha megfelelő mennyiségű türelemmel és eltökéltséggel rendelkezik ahhoz, hogy az anyagcsere szintje állandó maradjon, a célsúly elérése soha nem lehetetlen. Az embernek meg kell értenie, hogy a helyes táplálkozás és a testedzés nem csak hobbi, hanem életstílus is.

LEAVE A REPLY