Formatic Form felülvizsgálat 2019 – művek, mellékhatások, csalás, összetétel, vélemények

Formatic Form-ár

Formatic Form-árAz erős az új vékony. A minap elmentem kávézni a Formatic Form személyi edzőmmel, és beszélgettünk fitness, a késztetés a nők, hogy nem végtelen, förtelmes (véleményem szerint, természetesen) órányi kardio edzés helyett erő képzés, valamint a kulturális nézőpont a nők izmos és erős. Említette, hogy tart egy “Strong is the New Skinny” című műhelyt.”Szerettem, hogy a kifejezés annyira tudtam gyakorlatilag úgy érzi, egy blogbejegyzés magát, mint beszéltünk. www.formatic-form.hu

Egész életemben küzdöttem a testképemmel. Gyakran vitatkoztam a testemmel a természetes alakjáról-az izmairól, nem sokat a … ..Mellkas osztály, és mondtam, hogy izmos? Hosszú ideig vágytam rá, hogy magas, izmos, finom testű legyek. Voltak időszakok az életemben, amikor úgy tettem, mintha elérném ezt akár a) éhezés magam, b) csinál “hosszabb edzés”, mint a Pilates vagy c) fut több ezer mérföld, amíg átalakult a testem egy “futó teste.”

Észrevételek Formatic Form, hol lehet vásárolni

Sok gyakorlás után, végre Formatic Form észrevételek megtanultam úgy szeretni a testem, ahogy van, és megragadni a természetes izomerőm. Abbahagytam a több órányi agyatlan kardio edzést, mert a testem nem igazán szereti, energikusan kiszívja az erőmet, és hol lehet vásárolni rájöttem, hogy ez csak egy másik módja annak, hogy figyelmen kívül hagyjam a testemet, vagy átlépjem a korlátait. A súlyom és a méretem is teljesen mindegy.

Formatic Form ár -50%

Elsősorban nehéz hol lehet vásárolni Formatic Form súlyemelés, rövid intervallumú kardio edzések, séta és jóga. Csak 20 évembe telt, hogy végre meghallgassam a testem, és tiszteljem azt a fajta edzést, amit igazán szeret csinálni. És íme, most jobban nézek ki, mint valaha, és egész jól nézek ki farmerban. Nem vagyok willowy. Sosem tévesztenél össze fürdőruhamodellel. De jól érzem magam amiatt, ahogy a testemmel törődöm. Jól érzem magam a testemben. Erősnek érzem magam. (Nem azt mondom, hogy az én észrevételek edzés stílus tökéletes mindenkinek. Azt mondom, hogy a tested sokkal jobb fitness guide, mint bármely fitness guru odakint. Segít megtervezni a tökéletes edzés az Ön számára.)

Igen, még mindig vannak “kövér” napjaim itt-ott, de új helyre jöttem a testemmel. Minden reggel meztelenül állok a tükör előtt, és magamat dicsérem.

Összetevők, ellenjavallatok Formatic Form

Formatic Form-művek

Ez elég nagy változás a múlt, amelyben Formatic Form ellenjavallatok egyszer szerzett 50 font anélkül, hogy észrevenné. Nem viccelek. Annyira gyűlöltem a testem, hogy azt sem tudtam, hogy néz ki. Mindig azt hittem, hogy összetevők-nek le kell fogynia néhány kilót, és hogy szörnyen nézek ki, így nem is láttam a valóságot a tükörben. További információ:  www.formatic-form.hu

Ez a kapcsolat óriási szerepet játszott a súlygyarapodásomban. Amikor végre rájöttem, mi történt, visszanéztem a összetevők régi képeire, és rájöttem, hogy éveken át azt hittem, túlsúlyos vagyok, amikor csak én vagyok. A testem boldog súlyánál voltam. A túlsúly megtanított a testemmel való kapcsolatomra, ezért hálás vagyok, hogy átéltem ezt az élményt. Megtanultam, hogyan lássam magam. Megtanultam, hogyan legyek önmagam, nem kell bocsánatot kérnem.

Az igazság az, hogy erős ember vagyok. Erős vagyok fizikailag, ellenjavallatok Formatic Form mentálisan, érzelmileg és spirituálisan. Az egyik legnagyobb erősségem az erőm. Én kaptam az izmok ajándékát. Még ha hetekig nem is edzek, erős vagyok. A gimiben a társaim az úszócsapatban “izomnak” hívtak.”Vannak vállaim és bicepszeim, amik órákig bírják a medencét. Van kitartásom. Komoly combjaim vannak. Magas épületeket tudnék átugrani egyetlen ugrással. Teljesen más ruhát és nadrágméretet hordok a szépségek miatt.

Formatic Form ár, gyógyszertár

Amikor gyerek voltam, az apám sok különböző Formatic Form ár becenevet adott nekem, az egyik az “elefántos érintés” volt.”Ez azért volt, mert nehezen birkóztam meg a saját erőmmel, és gyakran véletlenül eltörtem dolgokat, agyrázkódást okozott a bátyámnak, miközben fogócskázott, és különben nagy pusztítást végzett. Egyik nap kijöttünk a gyógyszertár Wiffle bálról egy családi összejövetelen, és én voltam az első ütőjátékos. Fogtam egy szép, erős ütést, és azonnal összezúztam a labdát. Szó szerint. A bátyám felkapta, szomorú maradványait a kezében tartotta, és megrázta a fejét. “Elfelejtettem, milyen veled sportolni” – mondta. További információ itt:  www.formatic-form.hu

Régen szégyelltem ezt az erőt. Utáltam, amikor az emberek erősnek, izmosnak vagy bármi hasonlónak hívtak. Büszke vagyok, hogy erős lehetek. Nem vagyok izmos, nem állok készen a színpadra egy testépítő show-n, de van izom rajtam. Ez az a ár Formatic Form test, amit kaptam, és végre úgy szeretem, ahogy van. Látom, hogy az erőm minden egyes nap segít.

A kérdésem a következő: Mi az a gyógyszertár Formatic Form a testeddel kapcsolatban, ami mindig zavart téged, és hogyan látod ezt egy új megvilágításban? Hogy lenne ajándék?

Értékelések Formatic Form, fórum

Azt gondolom, hogy hogyan kezeljük a testünket, látjuk a Formatic Form értékelések-es testünket, és úgy érezzük, hogy a testünk annyira összekapcsolódik. Itt az ideje, hogy komoly változtatásokat hajtsunk végre a testünkről való beszélgetésünkben. Szinte mindenki, akit edzek, küzd a testkép elégedetlenségével,és rájöttem, hogy mennyien vagyunk a fórum-Ön. Régen azt hittem, egyedül vagyok a küzdelemben, de most már látom, mennyire elterjedt ez a kérdés mind a nők, mind a férfiak számára.

 Talán az egyik legfontosabb dolog, amit tehetünk, értékelések Formatic Form magunk is ebben az életben, hogy megtanuljuk, mint a saját testüket, még változás, az életkor, a nyereség/lefogy, fáj, gyógyítani, de egyébként a fizikai emberi tapasztalat. A saját testünk szeretete hozott minket haza. Nem kell, hogy jól nézzen ki, tökéletes, vagy akár távolról, mint a “ideális” számunkra, hogy szeressük őket.  

Mi a fenéért lenne willowy fórum jobb, mint erős? Miért utáljuk a” kövér ” – t? Miért választottunk egy normális, természetes részét a fizikai létnek, és változtattunk valami szörnyűvé? (Sőt, azt hiszem, ez a klasszikus ” amit ellenáll, továbbra is fennáll.”Minél jobban küzdünk a zsír ellen, annál nehezebb összhangban lenni a testünkkel, és egészséges egyensúlyt találni egyénenként. Miért törekszem vékonyra, ha a testem szereti az erőset? Miért lenne egy részem is más, mint amilyen? Minden emberi testben van szépség, csak arra vár, hogy lássák. Keresem. És te? További információ:  www.formatic-form.hu

Formatic Form ár -50%

LEAVE A REPLY