Hogyan kell csökkenteni a terhesség súlyát

Terhesség lát sok változás a szervezetben, beleértve a jelentős súlygyarapodás. Ezek a további fontok elengedhetetlen, hogy támogassa a növekvő baba belül.

Azonban, ha a baba megszületik, vedlés a felesleges font könnyebb mondani, mint tenni. Vannak sok akadály, hogy az út a fogyás ebben az időben az élet. Egy hatékony fogyás program foglalkozik ezeket az akadályokat, hogy segítsen, hogy megfeleljen a fogyás célok.

#1 – nincs időm edzeni.

Ez a leggyakoribb oka annak, hogy az anyák nem veszik le a terhességi súlyt. Az anyák minden nap teljes munkaidőben gondoskodnak a gyerekeikről és a házukról.

Ha ez az anya a karrierjével és az anyai kötelességeivel zsonglőrködik, a plusz idő egyre rosszabb lesz. Fontos, hogy megtalálja a fogyás program, amely lehetővé teszi az anya, hogy dolgozzon neki edzés rutin körül az egész életét. Ez biztosítja, hogy a program betartják elég ideig, hogy elérje a fogyás célok.

#2 – nincs energiám, hogy dolgozzak.

Anyának lenni kimerítő a jó napokon, és a nagyobb kihívásokkal teli időkben egyáltalán nincs extra energia semmire, különösen a testmozgásra. Ez megnehezíti, hogy ragaszkodjon egy edzésprogram elég hosszú ahhoz, hogy eredményeket.

A legjobb fogyás program kínál néhány gyors módszerek növelése az anyagcsere, így anyukák megtalálja a szükséges energiát gyakorolni. Ezt természetes módszerekkel, mint az étrend és a testmozgás, ahelyett, hogy mesterségesen serkentené az anyagcserét olyan kiegészítőkkel, amelyek potenciálisan veszélyes összetevőket tartalmaznak.

#3 – semmi, amit próbálok úgy tűnik, hogy működik.

Van egy csomó hatástalan fogyás programok odakint ma, ami elbátortalanítja még a leginkább motivált anyák keres, hogy leadni Font. Miért nem működnek? Számos oka lehet. Sok program túl bonyolult, hogy kitaláljuk, és ragaszkodni. Lehet, hogy túl sokáig tart az eredmény, ami miatt a résztvevők frusztráltak, elkedvetlenek és motiválatlanok maradnak.

Gyorsan kilépnek a programból, és bűnösnek érzik magukat a sikertelenség miatt. Ez a folyamat táplálja magát, amíg az anyák úgy vélik, hogy egyáltalán semmi, ami segít nekik fogyni. Egy hatékony program áttöri a mítoszokat, és segít a résztvevőknek, hogy gyors eredményeket lássanak, ami motiválja őket a folytatásra.

#4 – a rossz szokások szabotálják az erőfeszítéseimet.

A legtöbb nő fejlődnek szokások a terhesség alatt, hogy nagyobb kihívást jelent, hogy lefogy a tény után. Behódolni az étel utáni sóvárgásnak, és éjjel a tévé elé tenni a lábad, ahelyett, hogy sétálnál, csak egy pár vagyunk. Egy hatékony fogyás program segít megtörni ezeket a rossz szokásokat, és dolgozzon ki új rutinok, hogy beállítja a siker. A jó szokások növelik az anyagcserét.

LEAVE A REPLY