Hogyan Kell Legyőzni Az Étel Utáni Sóvárgást – Okos Eco Slim Lépés A Diéta Sikere

eco slim

Valaha küzd, hogy elérjünk egy célt, az egészségügyi, Eco Slim-fogyás, izom épület hang, vagy ritmus, allergia, csak az, hogy rendszeresen kisiklott az élelmiszer utáni sóvárgás? Te vagy az a fajta ember, aki át az úton, ha van egy pékség vagy csokoládé bolt? Akkor séta egy bevásárló központ, anélkül, hogy egy gyors kitérőt a cukrászdában a kiút?

Az étel utáni sóvárgást a legbiztosabb Eco Slim módon, hogy tönkretegye a legjobb egészségügyi szándékait.

eco slimVagy a vágy, a csoki, sütemény, frissen sütött kenyér vagy egyéb egzotikus vágyak, amelyek befolyásolják szinte mindenki, aki elindul egy új egészségügyi program vagy a diéta. Míg a sóvárgás általában a legrosszabb az első tíz-tizennégy nap egy új, egészséges életmód, ne lepődj meg, hogy megtalálja őket pályás bármikor úgy érzi, ideges, fáradt vagy ideges. Az étel az egyik leggyorsabb módja, hogy lehetővé tegyék a szervezet, hogy újra le magát, így a test ösztönösen vágy, az élelmiszer, hogy az elmúlt szokások társul egy kellemes élmény.

Szerencsére, Eco Slim élelmiszer utáni sóvárgás, nem kell, hogy uralják az életünket, de természetesen nem szükséges, hogy rövidzárlat a tervek optimális wellness. Számos stratégiákat, amelyek bizonyítottan hatékony, a megállás az étel utáni sóvárgást ott pálya, amely lehetővé teszi az átmenetet, hogy egy egészségesebb életmódot.

Próbálja meg, hogy az első étkezés a nap magas a fehérje -, zsír. A kutatás a University of Alabama jelezte, hogy eszik a magas zsírtartalmú ételek, korán reggel kapcsoló a szervezetet a szénhidrát-anyagcsere zsír anyagcserét. Ez ahhoz vezetett, hogy sokkal hatékonyabb, zsír-anyagcsere által a nap, mint kezdve a nap a tipikus nyugati reggeli pirítós, gabonapehely. Szerezze be a szervezet energia követelmények keresztül a zsír anyagcserében, megelőzi a tüskék, csökken a vércukorszint, valamint a későbbi vágyat, a magas szénhidrát-források, mint például a kenyér, tészta, cukor, csokoládé, kávé.

Tér fehérje bevitel több mint három, egyenletesen elosztva, étkezés, ahelyett, hogy egy fehérje gazdag étkezés naponta. A kiegészítéssel, egy magas minőségű fehérje fogyasztása minden étkezés segít csökkenteni az étel hatása a vércukorszintet. Kutatási Kanadában azt mutatta, hogy a több emészthető fehérje, a magasabb ezeket az előnyöket. Jó forrása a könnyen emészthető fehérjék vannak, tojás, sovány húst, halat, csirkét. A vegák, pótlás a rizs / borsó fehérje-kiegészítés lehet szükség ahhoz, hogy elegendő aminosavból állnak rendelkezésre, csak evés után. Azáltal, hogy megakadályozza egy tüske a vércukorszint étkezés után, a következő réteg elhárítani, illetve megszünteti a szervezetnek szüksége van a gyors energia kibocsátása, valamint a kapott étel utáni sóvárgást.

Magnézium, króm, gyakran ajánlott a csökkentése, valamint az irányítást az élelmiszer utáni sóvárgás. Tanulmányait a Bostoni Tufts Egyetem megállapították, hogy növeli a magnézium-bevitel társult csökken a gyakorisága a metabolikus szindróma. Megállapították, hogy a magnézium javítja a működése a szervezet saját inzulin a sejtek a testünkben. Ez javítja a képessége, hogy szabályozza a vércukorszintet, valamint egy szinten tartsák a mérleg, viszont megakadályozza, hogy el kell érni a torta, vagy a kávé. Magnézium könnyen nyert, a zöld leveles zöldségek, különösen a kelkáposzta, kelkáposzta, bok choy. A növekedés ezeket a zöldségeket egy második előny, mint az extra optikai fogyasztott, ugyanúgy, mint a fehérje alacsonyabb a vércukorszint tüske volt az étkezés. Magnézium-kiegészítők állnak rendelkezésre a legtöbb egészségügyi élelmiszer-áruházak.

Végül, ne becsüld alá az érték fajta. Hányszor mondtam már, hogy valami mást is egy kicsit? Egy, a közelmúltban meta-analízis Flinders Egyetem, Ausztrália kérdezte önkéntesek, akik tapasztalt élelmiszer utáni sóvárgás, hogy állítsa be a megjelenése egy szivárvány, vagy az illata, eukaliptusz. Az eredmények azt mutatták, hogy az étel utáni sóvárgást csökkent, míg a nem megoldása a tényleges oka a vágy, hogy a sóvárgás a bay előkészítése során egy egészséges alternatíva.

Ne hagyd, hogy az élelmiszer utáni sóvárgás tönkre a kísérlet, hogy elérjék az optimális egészség. A plusz fókusz Öko Okos Eco Slim étkezés tervezi, hogy biztosítsák a megfelelő keverjük össze a fehérjék, zsírok, szénhidrátok minden étkezés, miközben egy magas szintű magnézium, ez nem kell, hogy a szabály az élet.

LEAVE A REPLY