Ismerje meg a megfelelő összetevőket keresni a kiválasztásában a legjobb anti Aging ránctalanító krém

Bárcsak örökké fiatalos maradhatnál. Ha csak lehetséges 16 évesnek lenni életed végéig, legyen természetes rózsás arcod és puha, sima bőröd, ami annyira ellenállhatatlan.

De sajnos, eljön az idő, amikor az arcod elapad, a szemed sarkai ráncosodnak, amikor mosolyogsz, és a homlokod tele lesz finom vonalakkal, amik úgy jelennek meg, hogy még a szemöldöködet sem kell ráncba szedned.

Az emberek öregszenek, ezért egy anti-aging ránctalanító krém lesz a legjobb szövetségese minden ember, aki már a korban, 40-es években. Néha az emberek, hogy intim kapcsolatban az ifjúsági ajándékozó krémet egy még korábbi életkorban. Bár lehet, hogy úgy gondolja, hogy nem igazán van rá szüksége, a körülmények arra kényszeríthetik, hogy használja.

De amikor egy anti aging ránctalanító krém használata, érdemes a lehető legnagyobb figyelmet gyakorolni a termék részleteire. Manapság a legjobb termékek azok, amelyek kombinálják a kozmetika tudományát olyan vegyszerekkel, amelyek természetes módon serkentik a bőr nedvességét, és megfiatalítják régi dicsőségéhez. Az öregedésgátló ránctalanító krém kiválasztásakor a következő összetevőket kell keresni:

 

Retinol

Ez is közismert nevén A-Vitamin. A Retinol ereje mögött van annak a ténynek, hogy antioxidánsokból áll, amelyek hatékonyan távolítják el a toxinokat a bőréből, függetlenül attól, hogy milyen mélyen hatoltak be. Ettől eltekintve a Retinol tovább javítja azokat a bőrrétegeket, ahol elasztin és kollagén képződik. Az Elastin egy fehérje ásványi anyag, ami általában megtalálható a bőrén, és lehetővé teszi, hogy elég rugalmas legyen ahhoz, hogy kinyújtott állapotban visszanyerje az alakját. Eközben a kollagén segít megfeszíteni a bőröd, és természetes formát ad neki.

Q10 Koenzim

Bár ez az ásványi tartalom természetesen termelődik a szervezetünkben, nem lehet előállítani, csak annyira, hogy megakadályozza a megjelenését ráncok.

A Q10 koenzim felelős az elasztin és kollagén termelésének növeléséért, amelyek a bőr ráncainak és más finom vonalaknak a megelőzésére szolgálnak. Ez az ásványi anyag tartalmazza a saját fajta antioxidánsok, amelyek segítenek leküzdeni a szabad gyökök. A szabad gyökök azok a káros vegyi anyagok és anyagok, amelyek további bőrkárosodást okozhatnak.

Hidroxi-Savak

Ezek a savak rendszerint különböző gyümölcstermékekből származnak. Ha egy anti aging ránctalanító krém összetevőjeként használják, a kombináció általában biztosítja, hogy a citrus vagy gyümölcsös illat, amikor a bőrre alkalmazzák.

E hidroxi-savak fő funkciója a bőr hámlasztása, valamint az öregedést is okozó elhalt bőrsejtek megtisztítása. Ily módon elősegíthetik új bőrsejtek létrehozását, amelyek természetesen fiatalok, és természetes nedvességet idéznek elő a bőrön. Ez az oka annak is, hogy ezeket a savakat “hydroxy” – nak hívják.hidratálják a bőrt, és megelőzik a száraz bőrt.

Fényvédő

Győződjön meg róla, hogy kap egy öregedés elleni ránctalanító krém, amely legalább SPF 15, hogy megvédje a bőrt a káros hatások UV sugarak. Ezek a sugarak lebonthatják a bőrsejtek szerkezetét, és megállíthatják a természetes nedvesség, valamint az elasztin és kollagén termelését. A végén megöregedhetsz, és még a ráncokon kívül napfoltokat is okozhatsz.

Szeretné megtudni, hogy melyik a legjobb ránctalanító krém termékek elérhető ma a piacon?

LEAVE A REPLY