Karcsú Maradni, Maradj Egészséges

Karcsúsító rendszerek mindig a lista élén az újévi fogadalmak, 2011-ben nem kell más. Mindannyian irigylem a karcsú hölgy a rövid, fekete ruha az Új Év fél mutogatja a karcsú, lába tónusú ábra. A gyönyörű, szőke, aki él pizza, de még vékony meglepetéseket számunkra, akkor marad kíváncsi, miért nem lehet az ő helyében. Sajnos, a kemény tény, hogy ez könnyebb változtatni vallás, mint egy diéta. Szóval itt van néhány jó hír, hogy akarom-hogy-lesz-slim szenvedélybetegek odakint. Fogyás már nem az a démon, amely bünteti, hogy tartsa a kezét az összes ínycsiklandó ételt töm, majd kéri, hogy menj őrült diéták. Ellenkezőleg karcsúsító arról szól, eszik, alszik. Hát nem csodás?

Itt van néhány tipp, hogyan kell enni, aludni, szórakozni, még mindig karcsú maradni.

Ne őrült fogyókúra

Mindenki hajlamos arra, hogy tovább étrend lezuhan egy ponton, vagy egy másik életük. Hagyja, hogy a vékony, boldog pár kilót, elveszett, de ez nem marad így sokáig. Ha koplal, hogy a vonat a testet, hogy állítsa be a választ, hogy az éhezés. A szervezet megkapja a benyomásom, hogy ez lesz, hogy kevesebb ételt pedig lelassul az anyagcsere. Ha vékony, gyorsan, menj vissza a normál étrendre, amit eszel fog foglalkozni, sokkal lassabban, több zsírt tárol. Így kell viselniük a terheket, nem csak az a pár kiló, ha fészer korábban, hanem egy friss pár kilót. Baleset a fogyókúra is vezet a veszteség alapvető élelmiszer, az elemek, mint a vas, vitamin B-12 -, fehérje -, valamint kálium hagyva, gyenge, levert, fáradt.

Egyél gyakran

Evés gyakori étkezés tekinthető, sokkal egészségesebb étkezési három fix-szor egy nap. Amikor eszel rendszeresen, akkor képesek terjeszteni az azonos mennyiségű kalóriát tartalmazott, a 3 négyzetméter étkezés több mint hat étkezés, ennek következtében a gyomor érzés, teljesebb, jóllaktak. Nem lehet a kísértés, hogy sokat eszik, ezért tudja, hogy karcsú maradni. Terv a snack-csomag – előre. Irodai alkalmazottak, ki kell, hogy töltse a hosszú hiányosságok között az ebéd, valamint vacsora is időt kell mindig tárolja a gyümölcsöt, vagy egy multi-gabona szendvicset. Egy szuper zöldség saláta, pack, egy tál zabkását, alacsony zsírtartalmú tej, natúr joghurt, mandula, sima pirítós, cukrozatlan gyümölcslevek vagy más egészséges nassolás lehetőségeket.

Aludj jól

A következő alkalommal, amikor egy órával kapaszkodni a párnák, nem hiszem, kétszer. Igen, több közelmúltbeli kutatások, tanulmányok fogyókúra, fogyás kimutatták, hogy a megfelelő alvás vezethet, hogy a jobb anyagcsere meg is segít kontrollálni az éhséget. Az alváshiány vezethet, hogy a glükóz intolerancia, ami lehetővé teszi, hogy úgy érzi, fáradt, gyenge. Hogy kompenzálja azt, hogy a szervezet trükkel, hogy többet eszik maradni, energikus. Szóval egy jó éjszakai alvás nem csak ébredj fel egy megfiatalodott, aktív ember, de akkor is kelj fel karcsúbb.

Gyakorlat

Karcsúsító mindig kéz a kézben a gyakorlat. Nem kell, hogy a tornaterem, a második otthon, annak érdekében, hogy karcsú maradni. Hogy az edzés egy szórakoztató tevékenység, ezért részévé válik az életmód. Gyalog a boltba, felejtsd el a kocsit. A lépéseket, felejtsd el a liftet. Ön is vegyenek részt a tevékenységekben, mint például az úszás, a kerékpározás, túrázás, attól függően, hogy mi áll jól.

Maradj stressz-mentes

A stressz természetes része az életünknek, de ma tudjuk uralni a helyzetet. Nyugi, lélegezz mélyeket meg nyugodt maradni. Időt magadnak, legalább fél-egy óra, minden nap csinálni, amit élvezel. Legyen az ablakot vásárolni, beszélgetni a barátokkal, vagy akár a főzés a kedvenc étele. Pozitív hangulatban lehet varázsolni a készítő, egy karcsúbb, annál boldogabb.

Okos fogyás tippek így nagyon klassz, könnyen követhető. Ez lehetővé teszi, hogy azt a pizzát, amit mindig is akartam mínusz a húst, extra sajt. Nem kell lemondani a kedvenc zacskó chipset, de csak győződjön meg róla, hogy gyalog a boltba, hogy őket, vagy ellenőrizze, hogy mit eszel a nap hátralévő részét. Sok zöldséget, gyümölcsöt, megfelelő mennyiségű hús, hal, tojás, igyál sok vizet, a rendszeres testmozgást, aludj jól. Találsz magadnak sokkal vékonyabb, egészségesebb, nincs idő.