Két Orrplasztika,Csak Egy Orrplasztika.

Az orr lehet, hogy nem az egyik jellemzői az arc, amely felfedi a kor, de ez egy olyan funkció, amely szerves része az egyik szépség. Az orrplasztika vagy orrműtét eljárás még mindig az egyik legnépszerűbb kozmetikai műtétek végzett a világon.

Azonban nem mindenkinek van ugyanaz a probléma az orrával. Néhány férfi és nő, mint az orr általános értelemben, de a csont kiáll a közepén, a középső porc túl alacsony túl az orrlyukak, vagy a mérete mindkét orrcimpa aránytalan a többi orr.

Ezek a kérdések egy rövid listán vannak az orr zsugorítására vonatkozó közös korrekciókról. Mégis vannak emberek, akik úgy érzik, hogy az orruk görbe vagy nem szimmetrikus. Úgy érzik, hogy az orruk túl vékony az arcukhoz, és keskeny külsőt ad nekik.

Ez elvezet minket a másik orrműtéthez.

Egyrészt ott volt az orrplasztika, amely beállítja a töréseket, deviáns septum túlnyomórészt összpontosít zsugorodik az orr mérete. Másrészt, ott van a Botox orr munkát, amely hozzáad egy kis injekció itt-ott, hogy ideiglenes duzzanat, amely viszont biztosítja a fokozatos átalakítása az orr, vékony, görbe, vagy aszimmetrikus formában.

A legnépszerűbb orrplasztika néven ismert orrplasztika. Minden jelentős változás az arc vagy a szervezet kell végezni egy állam engedéllyel, a testület tanúsított szakember, aki széles körű tapasztalattal rendelkezik az eljárás, amit keres; az orr nincs kivétel.

Az első lépés az, hogy olyan konzultációra kerül sor, ahol a vizsgálatot és a röntgent arra fogják használni, hogy világosan megértsék, hogyan hatottak a csont és a porc az orr külső megjelenésére. A második lépés az orr változás fordul elő a nap az eljárás.

A sebész, attól függően, hogy a mérete és súlyossága az orr eltolódás, fogja helyezni a bemetszéseket akár a belső orrlyukak mentén a középső porc az alján, vagy az alján az orrlyukak. Ezek a lehetőségek lehetővé teszik, hogy a sebész képes legyen elérni a csont belsejében, és helyezze át a külső húst.

A második orr munkát

hogy nőtt a népszerűsége 2011 – ben a Botox orr munkát. Ez, természetesen, nem sebészeti lehetőség ideiglenes alakváltoztatások megjelenését az orr. A sebész a tűt sekély mélységbe helyezi, hogy az oldat megduzzadjon, és megváltoztassa a bőrrétegek alakját.

A fő különbség természetesen az idő, hogy az eredmények tartós, és befolyásolja a vonzó orr, hogy kapsz, hogy élvezze. Egyrészt, ha félsz a műtét, vagy még mindig arról dönt, hogy megy a kés alá, a Botox orr munkát egy 3-6 hónapos ideiglenes fix. Másrészt, orrplasztika nyújt hosszú távú változás, hogy akkor mutatják ki a hátralévő életedben anélkül, hogy valaha is újra.

Az orrplasztika eljárás marad a legállandóbb módja annak, hogy javítsa az orr használatát, alakját, megjelenését. Ott van a Botox orrplasztika, hogy kismértékben módosítsák az orrot, de nem helyettesítheti az egész életen át tartó változást, amit egy orrplasztika hozhat és hozhat.

LEAVE A REPLY