Knee Active Plus mágneses térd sáv a térd fájdalom – hogyan kell használni – fórum

Knee Active Plus - ellenjavallatok

Knee Active Plus - ellenjavallatok Az Iliotibial Band (IT Band) szindróma a térd és a csípő fájdalom frusztráló forrása a sportolók számára, és az egyik leggyakoribb oka az oldalsó térd fájdalomnak a futókban. Knee Active Plus Az iliotibiális zenekar szindróma legtöbb esetben a „túl sok, túl korai” vagy rossz biomechanika eredményeként fordul elő, és ezeket az egyszerű tippekkel megakadályozhatja és meghallgathatja a testét. Olvass tovább: www.knee-acive-plus

Az Iliotibial Band anatómiája. Az iliotibiális sáv vastag szövetréteg a láb külső részén, amely a csípőtől a térdig terjed. Irritáció léphet fel a csípőn vagy a térd Knee Active Plus külső részén, mivel az iliotibiális sáv a nagyobb trochanteren és a combcsont oldalsó epicondilén át dörzsöl.

Iliotibiális szindróma tünetei. Az iliotibiális szindróma tünetei közé tartozik a térd külső része, ami rosszabb a térd hajlításakor vagy meghosszabbításakor, mint a futás vagy a kerékpározás során. A többi tünet a fájdalom a csípő külső részén a nagyobb trochanter felett.

Knee Active Plus – művek, mellékhatások

Az iliotibiális zenekar szindróma okai. Az iliotibiális sávban a szorosság gyakori. A csípő és a fenék körüli izmok gyengesége (gluteus izmok) túlzott csípő- és lábfordulást okozhat, ami fokozott stresszt okozhat művek Knee Active Plus az iliotibiális sávon. Egyéb tényezők, amelyek az IT sáv szindrómájához vezethetnek, a lejtős felületen való futás, mint például a strand vagy az út, és a túlzott kiejtés vagy a láb gördülése. Olvass tovább: www.knee-acive-plus

Iliotibiális zóna szindróma megelőzése. Az iliotibiális zenekar szindróma megakadályozható azáltal, hogy elkerüli a túlórát, lehetővé téve a megfelelő helyreállítást és pihenést, a rendszeres nyújtó és megerősítő program után, valamint a megfelelő futócipő kiválasztását a futó stílushoz.

Iliotibiális sávos szindróma kezelése. A fájdalomcsökkentés a fájdalmas területre 10-15 perccel a jégmasszázst csökkentheti. Akut sérülések esetén (kevesebb mint 2 hét) gyulladáscsökkentő gyógyszerek, mint például az ibuprofen Knee Active Plus művek (Motrin vagy Advil) vagy naproxen (Aleve vagy Naprosyn) segíthetnek fájdalom és irritáció esetén. A krónikus sérüléseknél a szövet gyulladása kisebb, ezért az acetaminofen (Tylenol) megfelelőbb lehet.

Knee Active Plus - művekIliotibiális sáv Feszül. Az iliotibiális zenekar mellékhatások Knee Active Plus nyújtása a megfelelő rehabilitáció fontos eleme, ha a zenekar szoros. Egy egyszerű szakasz az, hogy megálljon és sérüljön meg a sérült lábad mögött, és hajlítsa meg a lábujjait. E gyakorlat fejlettebb változata az, hogy meghosszabbítja a karok felső részét, és lassan az ellenkező oldalra nyúljon (a jobb oldali IT-sávra húzza ki a karokat balra), majd folytassa a nyúlványt, mellékhatások Knee Active Plus amikor a karok eléri a padlót. Amikor ezt a feladatot elvégzi, úgy érzi, hogy a csípő oldalán és hátán nyúlik. Ha fájdalmat vagy izomgörcsöt tapasztal, csökkentse a mozgást a szakaszon. Bővebben a gyártó honlapján: www.knee-acive-plus

Knee Active Plus – összetétel, összetevők

Az ülő IT sávszélességet a padlón ülve, a lábakkal egyenesen végzik. A csípőre és a térdre hajolva hajtsa végre a sérült lábat, és vigye át a sérült lábát. Csavarja a felsőtestet a sérült oldal felé a összetétel Knee Active Plus folytatáshoz. Egy másik módszer az, hogy lassan meghosszabbítsa a szoros IT-sáv térdét és lábát, hogy növelje a nyújtást.

Ülő Iliotibial Band Stretch. A “4-es ábra” szakasz olyan edzés, amely az asztalnál ülve végezhető, miközben ülve ült a sérült láb boka felett az ellenkező térd Knee Active Plus összetétel tetejére, a nyúlványt pedig meghosszabbíthatja a hajlított térd leeresztésével a padló felé, vagy a derékra előre hajolva, és lehetővé téve a testtömeg növelését a szakaszon, tartsa 5-10 másodpercig, majd lassan lazítson. Olvass tovább: www.knee-acive-plus

Habgörgős hajlító. A habhenger egy nagyszerű eszköz a hegszövet feloszlatására és az iliotibiális sáv myofascial megjelenésének elősegítésére. A nyúlványt úgy végezzük, hogy a sérült lábat a Knee Active Plus habhengeren át és hátra gördítjük. Fókuszban a csípő és a comb külső része. A testmozgás naponta több percig is elvégezhető. Próbálja ki a gördülést a térdével egyenesen, és a térd hajlított. Fokozatosan növelje a heti időt.

Erősítő gyakorlatok az Iliotibal Band szindrómában. A gluteus izmok erősítése szintén fontos az iliotibiális zenekar szindrómában. A lunges és a lábfej guggolásai Knee Active Plus összetevők segíthetnek a glutealis izom erejének növelésében, és megakadályozzák a túlzott csípő belső forgását, és növelik a stresszt a térd és az iliotibiális sávon. A sportolók számára, akik az IT sávos szindrómából próbálnak rehabilitálni, fokozatos megközelítést javasolnak a glutealizmok erősítő edzésére.

Oldalsó lábemelők. Az oldalsó lábemelők az oldalsó glutealizmák erősítésére összpontosítanak, valamint a sportolónak a megfelelő izmok tanítására is. Az oldalsó lábemelőket oldalról fekszik, összetevők Knee Active Plus a sérült láb tetején. A csípőt és a térdet egyenesen tartva lassan emelje fel a felső lábát tizenkét-huszonnégy négyzetméterrel közvetlenül az alsó láb fölé. Bővebben a gyártó honlapján: www.knee-acive-plus

Knee Active Plus – hol lehet vásárolni, gyógyszertár

Tartsa 5-10 másodpercig a pozíciót, és lassan állítsa Knee Active Plus hol lehet vásárolni vissza a lábat a kiindulási helyzetbe. A láb felemelésére összpontosítson a glutealizmussal, és ne az oldalsó combizomokkal. Ismételje meg ezt a gyakorlatot 5-10-ször 2 vagy 3-as készletben.

Csípőfogók (medencecsepp) Gyakorlatok. Csípőfogók oA kövércsepp gyakorlatok Knee Active Plus hol lehet vásárolni egy másik módja a glutealis izom erősségének javítására. Állj egy lépcsőn vagy emelt platformon a sérült lábával. Az érintetlen oldalnak le kell állnia a lépés szélétől. Lassan lazítson a csípőn, és a medence a le nem eresztett láb felé kell döntenie, amikor a láb leereszkedik. Koncentráljon az álló lábon lévő glutealis (fenék) izmok megkötésére, és a csípőt egyenes helyzetbe hozza. Olvass tovább: www.knee-acive-plus

Wallbangers. A Wallbangers egy másik módszert biztosít a glutealis izom erősségének javítására. Álljon merőleges és egy-két láb távolságra a faltól a sérült csípő felé a fal felé. Az elülső karok elhúzódva lassan csepegnek és elfordulnak a falról, amíg a csípő Knee Active Plus gyógyszertár könnyedén nem érintkezik a falhoz. Ne tartsa ezt a pozíciót – térjen vissza a kiindulási helyzetbe. Amikor ezt a feladatot elvégzi, a függőleges helyzetbe való visszatéréskor a falhoz legközelebb eső csípő glutealizmust kell éreznie.

Elülső sík Lunges. A frontális sík egy másik egyszerű gyakorlat, amely növeli a glutealis izom erőt. A lábak szélessége mellett állva lassan lépjen jobbra és engedje le a testet egy zömök pozícióba. Vigye a gyógyszertár Knee Active Plus bal testtől a jobb lábig, és emelje fel a zömök pozícióját, amikor a bal lábát a test alá helyezi. Ismételje meg a gyakorlatot az ellenkező irányba balra lépve, és ismételje meg a fenti lépéseket.

Knee Active Plus - összetevők

Knee Active Plus – online, értékelések

Mintavételi program

1. hét

  • Minden nap – nyújtó gyakorlatok – Naponta egyszer 5-10 percig minden egyes ülésszakban. A nyújtás után szükség szerint jég.
  • 1., 3. és 5. nap – Erős gyakorlatok – 8-10 ismétléssel és egy vagy két készlettel kezdve. Fókuszban a megfelelő formában.

2. hét

  • Mindennapi – nyújtó gyakorlatok – Naponta kétszer összesen 5-10 percig minden munkamenetben. A nyújtás után szükség szerint jég.
  • 1., 2.4. És 5. nap – Erőfeszítések – 10-12 ismétléssel és két-három halmazzal kezdődik. Továbbra is fókuszáljon a megfelelő formára.

Az Iliotibial Band-szindrómára emlékeztetendő kulcspontok

Az iliotibiális zenekar szindrómájában számos kulcsfontosságú pontot kell megjegyezni. Knee Active Plus online A hangsúlyt az iliotibiális zenekar nyújtására és a csípő körüli izmok erősítésére kell összpontosítani, mivel ezeknek az izmoknak a gyengesége gyakran a sérülés elsődleges oka. A futásteljesítmény növekedésének korlátozása körülbelül 10% -ra hetente segíthet megelőzni a “túl sok, túl korai” sérüléseket. Megfelelő nyújtás a felmelegedés után és a lehűlés előtt segíthet megelőzni az ismételt sérülést.

Néha a kopott futócipő, amelynek rossz íves támogatása, a láb túlzott mértékű felszívódásához és az iliotibális zenekar fokozott stresszéhez vezethet. Ne feledje, hogy a legtöbb futócipő 300 és 400 mérföld között tart, és ki kell cserélni. Egy futó cipőbolt szakértője értékelések Knee Active Plus segíthet kiválasztani a megfelelő cipőt a láb és futó stílus számára. Olvass tovább: www.knee-acive-plus

Ne felejtsük el a helyreállítás és a mérséklés fontosságát egy edzésprogramban. Míg egy kis fájdalom azt jelzi, hogy a teste alkalmazkodik a megnövekedett edzéshez, a fájdalom a szervezet jelzése, hogy lassuljon.

Vissza a futáshoz és a tevékenységhez

A leggyakrabban feltett kérdés, hogy a legtöbb futó és tartós sportoló az iliotibiális zenekar problémáival térhet vissza. A futás fokozatos visszatérése akkor kezdődhet, ha egy sportoló fájdalom nélkül végezheti el a gyakorlatokat. Míg Knee Active Plus online az egyéni eredmények változhatnak, a legtöbb iliotibiális zóna-szindróma 4–6 hetes rehabilitációval szűnik meg.

A visszatérő programnak a megfelelő biomechanikára kell összpontosítania, és el kell kerülnie a kiváltó tényezőket (lejtős vagy egyenetlen felületeket). Tanulmányok kimutatták, hogy a gyorsabb tempójú futás kevésbé irritálja az iliotibiális sávot a térd hajlított pozíciója miatt a láb sztrájkban és a lassú tempójú kocogásban.

Azt javasoljuk, hogy az első héten egyszerű és rövid, gyors ütemű, váltakozó napokon, sík talajon haladjon, Knee Active Plus értékelések és a következő két hétben fokozatosan visszatérjen a hosszabb, lassabb tempójú futamokra. Ezenkívül a lefelé futó vagy lejtős felületek (az út oldala) elkerülése segíthet megelőzni az ismételt sérülést. Bővebben a gyártó honlapján: www.knee-acive-plus

LEAVE A REPLY