Miért Használjunk Természetes Goji Cream Bőrápolási Termékek?

hendel's garden goji cream

Jó kérdés! Miért érdemes használni a természetes bőrápoló termékek, ahelyett, hogy lehet által megfogalmazott GojiCream kémikusok, hogy vigyázzon a bőrt? Biztosan a tudósok többet megtudni a kémia, amit a természet csinál, olyan biztos, hogy képesnek kell lennie arra, hogy valami sokkal jobb a bőr, mint ezek a természetes olajok, butters olvastam?

Az egyetlen Goji Cream válasz, hogy kielégítően neked kell eldöntened.

Ahelyett, hogy csak az állam, hogy az egyik jobb mint a másik, vizsgáljuk meg együtt néhány hatóanyagai mind a 100% természetes készítmény, valamint a szintetikus. Nézzük meg, shea vaj, kivont a dió* a Shea-Karite fa Nyugat -, illetve Közép-Afrikában használt hidratálja vissza a rugalmasságát, száraz, ráncos bőr. Ez lehet simított rá a bőr illata van. Hamarosan megtalálja a Goji Cream bőr sokkal suppler a kis ráncok kezd elhalványulni.

Természetes olívaolaj létre a vajat, vagy, mint a shea dió kivonat, bele a krémet, hogy segítsen javítani a hang a bőrt. Senki sem panaszkodik arról, hogy ezek 100% – ban természetes bőrápoló termékek, kiszárad a bőr irritáló, vagy okoz viszketést, foltok, hogy kitörjön. Kakaóvaj, kendermag-olaj, kecsketej, kókusz olaj: minden tökéletesen biztonságos, minden csodákra képes a bőrt. Ezek mindegyike tartalmaz, erőteljes antioxidáns, ami megöli a szabad gyökök, amelyek elpusztítják a bőr sejtek, a megjelenése a korai öregedés.

Néhány, mint a kecsketej, tartalmaznak természetes exfoliants, hogy távolítsa el az elhalt hámsejteket, felfedve a sima, élénk, friss bőr alatt. Mások tartalmaz, természetes gyulladáscsökkentőt, hogy megnyugtatja az irritált bőrt, segít a gyógyulásban foltok okozta akne, valamint egyéb bőrbetegségek. Minden természetes bőrápoló termékek, illetve előnyös a bőr. Említhetem a több tucat, sőt, több ez után, minden 100% – ban természetes, 100% – ig biztonságos, kedvező, hogy a bőr. A hatás azzal magyarázható, hogy racionálisan, a tudomány, de miután a tudomány megpróbálja megismételni a természet segítségével a legolcsóbb szintetikus vegyi anyagok megtalálja nélkül tájékoztatja önt a veszélyeket, szintetikus bőrápolási termékek.

Ezt észben tartva, most hasonlítsuk össze ezeket a természetes összetevők egy vagy két szintetikus összetevőket, kezdve azzal, hogy egy egyszerű tanácsot: olvassuk el az összetevők listáját a címkén, ha vannak, nem lehet kiejteni, akkor ne használd! Még jobb, ha nem veszem be. Egyszerű! A beszállítók megpróbálja vak, hogy a tudomány, a hosszú nevek, abban a reményben, hogy le lesz nyűgözve. Ez nem imponál nekem, mert látom, mit ők: nem tudom, mi ez a hosszú név.

Nézzünk néhány ilyen összetevők.

hendel's garden goji creamPetrolátum. Ez alatt értékesített a kereskedelmi név Vazelin, lehet, hogy az OK, cserepes ajkak, de amikor dörzsölni a bőrt, eltömíti a pórusokat, megáll a bőrt, a légzés, valamint megakadályozza, hogy a nedvesség párolgása, hogy a természetes hűtési rendszer. Ezek a körülmények tökéletesek akne által okozott blokkolja a faggyúmirigyek pórusokat.

Itt van egy másik: nátrium-lauril – (vagy laureth) – szulfát: ezt használják a padlón, tisztítószerek, mosószerek, zsírtalanítók, reagálhat egyéb összetevőjére, hogy létrehoz veszélyes nitrátok, dioxinok. Ez használt, bőrápoló készítmények stabilizálni eper tejszínhabbal, habok, ez is okozhat hajhullást, illetve súlyos bőrirritáció. Tiszta marad. Mi lenne, kollagén, elasztin? Természetes? Igen, abban a tekintetben, hogy kivont föld csirke láb (a láb nem takarmány), valamint a halott állatbőrök, így egy szörnyű lehetőség vegetáriánus vagy vegán fogyasztók számára. Mindenesetre, a keletkező molekulák nagyon nagy, soha nem hatol be a bőrbe, így nincs más funkciója, mint hogy szennyezik a környezetet.

Folytathatnám megemlíteni dinátrium-EDTA (maró, szerves sav), etanol-amin vagy 2-amino-etanol (maró), sőt, propilén-glikol – fagyálló! Ezek közül egyik sem jó, de olcsóbb, mint a természetes termékek, illetve úgy tűnik, hogy hasonló hatása volt, de ők nem. Azt javaslom, egyikük sem. Egyikük sem természetes termékek: minden gyártják.

Szóval, ahelyett, hogy csak az állam, hogy szerves, természetes termékeket előnyben részesíteni, hogy a szintetikus unokatestvérek, lehet, hogy a saját fejemben. Lehet, hogy nem fizet kevesebb pénzt mérgek, irritáló, de véleményem szerint jobb lenne használ semmit. Adja meg a pénzt jótékony célra, vásárolni semmit, a bőre pedig valószínűleg jobb állapotban van, hogy ha a szintetikus anyagok már említettük -, hogy ezek csak egy nagyon kis részük.

Ha a választás, vásárlás természetes minden alkalommal.

Győződjön meg arról, hogy tudod, mi vagy dörzsölés a bőr, illetve figyelmen kívül reklám, reklám, mert ez az, ami a legtöbb. Hype, hogy részben a dollár. Ne tedd! Költeni valamit, ami hasznára válik, vásárolja meg a legjobb természetes bőrápoló termékek. Azonban, ha szenved konkrét allergia, megjegyzés a hozzászólás alatt (Terjesztői szintetikus ne mondd ezt!)

* Azok a mogyoró-allergia lehet hátrányosan dió kivonat, tehát, ha allergiás a dióra győződjön meg arról, hogy a GojiCream hozzávalókat is természetes bőrápoló termékek, mert lehet, hogy bántani. Sok függ attól, hogy a természet, az allergia, ezért kérjük, tekintse meg az orvosával, mielőtt használná őket.

LEAVE A REPLY