Move & Flex – Magyarország – ízületi fájdalom kezelése – ellenjavallatok – forum – összetevők

Move & Flex - ár

Move & Flex - árA rheumatoid arthritisre vonatkozó népszerű természetes jogorvoslati lehetőségek hatékonyságára és biztonságosságára vonatkozó Move & Flex legalább négy különböző tudományos felülvizsgálatot 2004 óta közzétettek.

A természetes gyógyulást rheumatoid arthritisben szenvedők kipróbálták a gyógynövénykészítményeket, a táplálékkiegészítőket és az alternatív, nem invazív terápiákat, mint például a kiropraktikus ellátást.

A kiegészítő és alternatív gyógyászat Nemzeti Központja által összeállított adatok szerint a Nemzeti Egészségügyi Intézetek részlege, az összes felnőtt 62% – A valamilyen alternatív terápiát használ. 33% – uk szenved hátfájás, nyaki fájdalom, ízületi fájdalom vagy ízületi gyulladás. Ezek a számok arra utalnak, hogy a rheumatoid arthritisre vonatkozó természetes jogorvoslatok használata gyakori, és a tudományos értékeléseket a “közös használat” indította el.

Move & Flex értékelések, gyógyszertár

Ördög karom, Lázfű, Lei Gong Teng és macska karom: természetes Move & Flex értékelések gyógyulás Rheumatoid Arthritis?

2005-ben a Massachusetts General Hospital kutatói áttekintették a botanikai Ördögkarmok, Lázasfew, lei gong teng és Move & Flex gyógyszertár a macska karom biztonságosságára és hatékonyságára vonatkozó bizonyítékokat. Az eredmények a következők voltak.

Az ördög karmának természetes gyulladáscsökkentő értékelések Move & Flex hatása van, és bizonyított, hogy a csípőt vagy térdet érintő krónikus deréktáji fájdalom és osteoarthritises fájdalom kezelésére használják.

De a hatékony természetes gyógyulás gyógyszertár Move & Flex rheumatoid arthritis szenvedők érdemes keresni máshol. Az ördög karom számos receptre kapható gyógyszert, beleértve a Ticlipidint és a warfarint. Növeli a gyomorsav termelődését, és súlyosbíthatja az olyan állapotokat, mint a peptikus fekélyek és a savas reflux.

Feverfew, lei gong teng and Cat ‘ s Claw már használják történelmileg a bennszülött gyógyítók természetes jogorvoslati rheumatoid arthritis, valamint más egészségügyi feltételek. Szerint a kutatók a Massachusetts Általános, kémcső eredmények azt mutatják, hogy lázasfew lehet nagyon aktív moduláló immunrendszer válasz, de “az emberi vizsgálatok nem bizonyították, hogy hasznos a rheumatoid arthritis kezelésére”. A lázasfew mellékhatásai lehetnek gyomorpanaszok és szájfekélyek.

Úgy tűnik, klinikai bizonyítékok támasztják alá a lei gong teng és a Cat ‘ s Claw hatékonyságát, mint a rheumatoid arthritis természetes gyógymódját. Idézni a kutatók, “jelenlegi tapasztalat…hatékonynak találja őket az RA kezelésében.”Azonban, végső következtetésükben, hogy ezt a figyelmeztetést,”…sok eddig elvégzett tanulmány tudományosan hibás. A klinikai állítások érvényesítéséhez vagy megcáfolásához további szisztematikus és tudományos vizsgálat szükséges.”

A rheumatoid arthritisre vannak biztonságos és természetes gyógymódok, de mind a lei gong teng, mind a Cat ‘ s Claw káros és néha veszélyes mellékhatások kísérik, amelyek az alábbiakban találhatók.

Összetétel, művek Move & Flex

 

Nemkívánatos Mellékhatások

A jelenlegi kutatások többsége lei gong teng Move & Flex összetétel összpontosít a potenciális, mint a férfi fogamzásgátló. Komponenseket találtak, még kis adagokban is, amelyek csökkentik a spermaszámot, és átmeneti meddőséget Move & Flex művek okoznak. Immunszupresszív hatása miatt fokozhatja a fertőzés kockázatát.

Mivel az immunrendszer szuppresszió és a fertőzés fokozott kockázata olyan szövődmények társul vényköteles gyógyszerek gyakran összetétel Move & Flex használják a betegség kezelésére, ha keres a természetes gyógyulás művek Move & Flex rheumatoid arthritis szenvedők érdemes elkerülni a lei gong teng, különösen, ha az ok mögött a keresés a kockázat az immuno-elnyomó gyógyszerek használata.

Nagy óvatosság kell gyakorolni, ha a macska karom. Ha véletlenszerűen gyűjtik egy természetes környezetben, a pozitív hatások a botanikus nem lehet tudományosan vagy orvosilag garantált. Mivel a növénynek legalább két különböző” kemótípusa” van, és számos más, azonos néven ismert növény (némelyik mérgező), kémiai értékelésre van szükség az emberi felhasználás biztonságosságának megállapításához.

Egyes esetekben, még akkor is, ha a kémiai összetétel igazolták, súlyos allergiás reakciók, beleértve a vese gyulladása fordult elő. Legalább egy esetben veseelégtelenség lépett fel. Ha rossz kemót használnak, a koordináció elvesztése, a szívverés gyorsaságának és erejének csökkentése, valamint a kábítószerekhez hasonló nyugtató hatások jelentkezhetnek.

A legbiztonságosabb kemót eredetileg immunerősítőként hozták forgalomba, míg az egyik másik immunszupresszív aktivitással rendelkezik. Nem világos, hogy melyik kemo-típus használták a kutatásra vonatkozó, a hatékonyság, mint a természetes jogorvoslatokról rheumatoid arthritis, de valószínű, hogy ez volt a legkevesebb, biztonságos különböző, mivel a legnépszerűbb elmélet szerint RA okozta helytelen immunrendszer válaszok és immunszuppresszív gyógyszerek egy népszerű választás kezelés.

Move & Flex mellékhatások, ár

A legbiztonságosabb természetes Move & Flex mellékhatások jogorvoslati Rheumatoid Arthritis

Mint a legtöbb ember, akik keresik a természetes gyógyulás, rheumatoid arthritis szenvedők biztosan keres biztonságos, hatékony alternatívák, káros mellékhatások nélkül. A kutatók sok éven át tanulmányozták azt a Move & Flex ár szerepet, hogy az omega-3 zsírsavak (a zsírban és halolajban található étrendi összetevő) szerepet játszanak a rheumatoid arthritisben és más gyulladásos betegségekben.

2007 márciusában a dél-ausztráliai Adelaide-i Egyetem mellékhatások Move & Flex kutatói laboratóriumi eredményeket tettek közzé az omega 3 zsírsavak mint a rheumatoid arthritis természetes ár Move & Flex gyógymódjai hatékonyságának lehetséges okairól, mivel a klinikai vizsgálatok következetesen pozitív eredményekről számoltak be káros mellékhatások nélkül.

A kutatók azzal a tudattal kezdték, hogy omega-6 zsírsavak (megtalálható nagy mennyiségben az átlagos étrend) növeli az immunrendszer sejtek gyulladást okozó aktivitását. Az volt a céljuk, hogy kiderítsék, az omega-3 zsírsav képes-e blokkolni az omega 6 zsírsav által okozott gyulladásos aktivitást. Arra a következtetésre jutottak, hogy az EPA és a DHA omega-3 zsírsavak valójában semlegesítik az immunrendszer omega 6 zsírsavakra adott válaszát, és ezáltal csökkentik vagy gátolják a gyulladást.

A kutatók arra a következtetésre jutottak, “ezek az eredmények segítenek kitölteni a hiányosságokat a tudás a mechanizmusok cselekvési N-3 PUFAs, így lehetővé teszi számunkra, hogy külön ajánlásokat a használata n-3 PUFAs a gyulladásos betegségek szabályozásában.”

Egy meta-analízis, hasonló a felülvizsgálat a természetes jogorvoslati rheumatoid arthritis 2005-ben végzett kutatók Kanadában felülvizsgálta klinikai vizsgálatok kapcsolatos omega-3 zsírsav pótlás ízületi fájdalom. Az eredményeket 2007 májusában tették közzé. Röviden, az elemzés azt mutatta, hogy a rheumatoid arthritisben szenvedő betegek, akik 3-4 hónapig diétás kiegészítő omega 3 zsírsavakat kaptak, csökkentették az ízületi fájdalom intenzitását, a reggeli merevség perceit, a fájdalmas vagy érzékeny ízületek számát, valamint a fájdalomcsillapító gyógyszerek szükségességét.

Csalás, Move & Flex hol lehet vásárolni

Move & Flex - csalásA következtetés: “az eredmények arra Move & Flex csalás utalnak, hogy az omega-3 PUFAs egy vonzó kiegészítő kezelés az ízületi fájdalom kapcsolódó rheumatoid arthritis.”

A természetes gyógyulás keresése Move & Flex hol lehet vásárolni során a rheumatoid arthritisben szenvedő betegek biztosak lehetnek abban, hogy az omega-3 zsírsavak 100% – ban természetesek (mindaddig, amíg a termék gyártója nem tartalmaz adalékanyagokat vagy tartósítószereket) és 100% – ban biztonságosak (mindaddig, amíg a gyártó tisztítja és tisztítja a halolajat a szennyező anyagok eltávolítása érdekében).

 Általában az emberek azt is megállapítják, csalás Move & Flex hogy a halolaj számos extra egészségügyi előnyhöz juttatja őket, beleértve a koncentrálóképesség javulását és a depresszív érzések csökkentését.  

 Összefoglalva, a rheumatoid arthritisre vonatkozó összes természetes jogorvoslati lehetőség közül a legvalószínűbb bizonyíték hol lehet vásárolni Move & Flex támasztja alá a zsírhúsból származó omega 3 zsírsav biztonságosságát és hatékonyságát.  

Szerint a University of Maryland Medical Center honlapján:

“A legtöbb klinikai vizsgálat az omega-3 zsírsav kiegészítők gyulladásos ízületi állapotok alkalmazása során összpontosított szinte teljes egészében rheumatoid arthritis. Több cikk felülvizsgálja a kutatás ezen a területen arra a következtetésre jut, hogy omega-3 zsírsav kiegészítők csökkenti a érzékenység az ízületek, csökkenti a reggeli merevség, valamint lehetővé teszi, hogy csökkentse a gyógyszer szükséges az emberek rheumatoid arthritis.”

Azt állítják, hogy:

“….Új-zélandi zöld kagyló ( Perna canaliculus ), az omega-3 zsírsavak egy másik lehetséges forrása, kimutatták, hogy csökkenti az ízületi merevséget és fájdalmat…”

Reméljük, hogy megtalálta ezt a cikket a természetes jogorvoslati rheumatoid arthritis informatív.

LEAVE A REPLY