MuscleG – az izomtömeg kiegészítése – 2019-es felülvizsgálat

MuscleG - ár

MuscleG - ár Először is, nincs szükség kiegészítőre az izom eléréséhez. A kiegészítések 20% -kal különböznek az MuscleG eredmények között. Ez a kemény munka, az egész ételeket és a visszanyerés, ami a másik 80% -ot érte el, hogy elérje céljait.

Sok olyan ember van, akik izmosak, anélkül, hogy kiegészítőket szednének, de őszintén szólva a legtöbbünknek nincs ideje és / vagy elkötelezettsége, hogy kiegyensúlyozott étrendet és egyenletesen dolgozzon. Itt jönnek a kiegészítők. Az étrend-kiegészítők nem építenek nekünk izomot, de segít testünknek, hogy megkapja a tápanyagokat, amiket hiányoznak az izom építéséhez. Még mindig megfelelően kell enni, keményen dolgoznia az edzőteremben és pihennie kell az izomépítés érdekében.

Az a kérdés, MuscleG amit sokan megkérdeznek, “olyan sok kiegészítés van ott, mit kell tennem?” A válasz nem túl egyszerű, mert minden kiegészítés célja, hogy különböző dolgokat tegyen. Az Everybodys test másképp reagál az egyén szükségleteire és a testi kémia függvényében. Ezzel együtt azt mondják, hogy 4 kiegészítésre van szükség, amit minden embernek szüksége van, és megtalálhatja őket a testépítők házában: Multivitaminok, fehérjepor, kreatin és EFA

MuscleG – összetétel, összetevők

Multivitamin

A szupermarketekben elárasztott összes feldolgozott élelmiszerrel szinte lehetetlen, hogy az összes táplálkozási igényt MuscleG összetétel önmagában táplálja. Még akkor is, ha semmit sem fogyaszt, csak egész ételeket, nagy mennyiségű ételt kell fogyasztania, hogy megfeleljen a táplálkozási igényeinek, mivel a ma alacsonyabb talajok használhatók.

A test egy összetett gép, amely egyszerre több millió funkciót lát el. Mindegyik tápanyag hozzájárul ahhoz, hogy több ezer alapvető reakciót hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik ezeket a funkciókat, mint például a B12 egészséges vörösvérsejtek összetevők MuscleG előállításához, a jód a pajzsmirigy szabályozáshoz és a B6 a fehérje metabolizmusához. Az egyetlen tápanyag hiánya káros a szervezeten belüli több ezer kémiai reakcióra, ami viszont sokkal nehezebbé teszi a szervezet számára, hogy teljes potenciálját futtassa.

Azok, akik a testüket hetente három nap alatt fizikai feszültség alá MuscleG összetétel helyezik, magasabb táplálkozási követelményekkel rendelkeznek, mint az ülő életmódot élők. Biztos vagyok benne, hogy egy kemény edzés után észrevetted, hogy nagyon éhes vagy. Ez a tested azt mondja, hogy alacsony a tüzelőanyag, és fel kell tölteni.

Annak érdekében, hogy a testem ne legyen tápanyag hiányában, két okból szeretnék nagyobb mennyiségű multivitaminokat szedni:

 1. Egyes multivitaminok rosszabb összetevőket használnak, és nem mindegyikük, hogy a Riboflavin 4000% -os napi értékét, vagy bármi, amit mondhat, a szervezet megemészt. A magasabb hatásfokú multi vitaminoknál néha szeretném felosztani a dózist a nap folyamán, mert vannak olyan emberek, akik az orvosi területen vannak, és úgy gondolják, hogy túl sok tápanyag van a szervezet számára, hogy egyszerre emésztesse.
 2. A testem tápanyagok iránti igénye olyan napokon, amikor edzésem nem ugyanaz, mint a pihenés napjai. Nem akarok alacsony tápanyagot lenni, ha a testemnek szüksége van rá. Még néhány embert is hallottam a szélsőséges stressz napján, hogy naponta két adagot vegyen be; egy reggel és egy igazán kemény edzés után. A jó dolog a multivitaminok közül sok olyan tápanyag, mint a C-vitamin és a B-vitamin vízoldható, és a szervezet szükségleteitől függően kiválik az Önből.

Egy jó multivitamint javaslom az Animal Pak az Universal Nutrition-tól. A test könnyen emészthető összetevők MuscleG összetevőiből készül, és jó egyensúlyt biztosít az izomépítéshez szükséges kulcsfontosságú tápanyagok, az ásványi anyagok és a visszanyeréshez szükséges aminosavak között.

MuscleG – vélemények, művek

Fehérje por

MuscleG - művek Mindannyian tudjuk, hogy az izomépítéshez sok vélemények MuscleG kalóriát és különösen fehérjét kell enni. A fehérje hüvelykujjszabálya az, hogy az izomépítéshez 1 gramm fehérje / testtömeg kg-ot fogyaszt. Bármilyen jó izomépítési tervvel, naponta 5-7 étkezésre kell elterjesztenie ezeket a kalóriákat, hogy az anyagcseréje magas maradjon és a tápanyagbevitel stabil legyen. Vannak olyan egészségügyi szakemberek, akik úgy gondolják, MuscleG vélemények hogy a test nem képes több, mint 35 gramm fehérjét emészteni egy ülésen, és ezért egy másik jó ok arra, hogy a fehérje bevitelét terjessze ki. Az elfoglalt menetrendjeinkkel nagyon nehéz számunkra, hogy bármelyikünk enni, hogy sok étkezés naponta, és a fehérje rázkódás tökéletesen helyettesíti 2-3 ételt.

A fehérje rázkódásának három legfontosabb időpontja:

Reggel: Rögtön megrázzuk, amint felkel, mert gyorsan emészthető. A szervezetednek nincs olyan fehérje, ameddig már aludtál, és ha a tested egy katabolikus állapotba kerül, elkezd enni művek MuscleG a keményen keresett izomodat. Rögtön inni igyekszem, amint felkelsz, majd 30 perccel később normális reggelit eszem.

Edzés előtti: Mielőtt edzésem helyett étkeznék, inkább egy fehérje rázkódást szeretnék szedni, mert a szervezet egy órán belül emészteti a tejsavófehérje-port, ellentétben a csirkével vagy a halakkal, amely 2–2,5 órát vesz igénybe. Ilyen módon nem érzem magam a tornateremben MuscleG művek dagadtnak, és tudom, hogy a fehérje egyenesen az izmaimhoz megy, nem pedig a gyomromban ülve várom az emésztést.

Edzés utáni edzés: Ez az abszolút legfontosabb idő, hogy fehérje rázza fel. Ez az összes fontos „helyreállítási” fázis kezdete. Az izmaidat egy megerőltető edzésből lebontottuk, és gyorsan be kell szereznünk nekik fehérjét, hogy javítsák és felépítsék az új izmokat.

Fontos, hogy bármilyen fehérjetartalmú port vegyen be, de úgy gondolom, hogy a tejsavófehérje az izomépítés legmagasabb színvonalú fehérje, és bónuszként is ez a legolcsóbb. A tejsavó tartalmazza az új izomépítéshez szükséges összes esszenciális aminosavat és magas biológiai hozzáférhetőséggel rendelkezik, MuscleG így testünk nagy mennyiségben emésztheti. A tejsavó is magas a BCAA-ban, ami az aminosavak, a leucin, az izoleucin és a valin, amelyek segítenek az izom helyreállításában és az izomromlásban. Egy 2 lb-os kancsót kaphatsz az Optimum Nutrition Gold Standard-tól 23 dollár alatt.

MuscleG – észrevételek, mellékhatások

A kreatin

Ismeretes, hogy az 1900-as évek eleje óta építi az izomtestet, de a kreatint először az 1992-es olimpia során mutatták be a profi sportolóknak. Számos angol észrevételek MuscleG sportoló az olimpia után elkezdte a kreatint képezni, ami más sportolókat haragudott, mivel vitatják, hogy “az angolnak tisztességtelen előnyhöz juttatta”, mivel több pálya és terepen is aranyérmet nyertek. Az olimpiai bizottság nem bocsátott ki büntetést vagy kizárást, mivel felfedezték, hogy a kreatin természetesen előforduló tápanyag a test minden csontvázában. Azt is megállapították, hogy a kreatin bőséges az olyan élelmiszerekben, mellékhatások MuscleG mint a vörös hús és a hal, és lehetetlen lenne meghatározni, hogy egy sportoló természetes táplálékforrásokból kiegészítette-e vagy elérte.

Az elmúlt 15 évben a kreatin a leggyakrabban használt sportolók és az izomgyarapodó emberek. Ennek a kiegészítésnek a népszerűsége nem meglepő, mivel a kreatin fő MuscleG észrevételek funkciója az, hogy az izmok extra energiát nyújtsanak a megerőltető tevékenységek elvégzéséhez. A kreatin nélkülözhetetlen a rövid időtartamú, nagy intenzitású edzéshez, például a sprintekhez vagy a súlyemeléshez, maximum 8 ismétléssel. Amikor az izmokat használják súlyemelésre vagy bármilyen munka elvégzésére, az ATP az ADP-re bomlik, és az energia felszabadul. Az izomban tárolt ATP mennyisége csak akkor növeli a mellékhatások MuscleG maximális erőfeszítést, mint például a súlyemelés 10-15 másodpercig. Ezután az izomnak a kreatinra kell támaszkodnia az ATP ellátásának újraindítására.

A kreatin csak 1–1,5 óráig marad a rendszerben, és ha nem használja, a szervezetből kiürül. A rövid telítettség maximalizálása érdekében 5-10 gramm kreatint kell bevennie 45 perccel egy órával az edzés előtt, így az edzésed egybeesik a telítettséggel. 5-10 gramm edzést kell tennie az edzés után, ahogyan az anabolikus ablak alatt megtartja az izmait a kreatinnal.

MuscleG - online

MuscleG – értékelések, ellenjavallatok

Fontos zsírsavak

Fontosak MuscleG értékelések az általános egészség és az izomgyarapodás szempontjából. Két EFA, Omega 3 és Omega 6 család van. Az EFA-k olyan zsírok, amelyeket a szervezet nem tud előállítani, ezért étrendünkön keresztül kell beszerezni.

Az Omega 3 és az Omega 6 számos alapvető testi funkcióval segít:

 • Szív-egészség – Javítja a szívritmust, enyhe vékonyabb vért és lassítja a szívfrekvenciát.
 • Vaszkuláris egészség – növeli a vérerek rugalmasságát.
 • Sejtszabályozás – A sejt számos folyamatát szabályozza, mint például az oxigénhasználat, az elektronszállítás és az energiatermelés.
 • A tesztoszteron növelése – az egészséges herék működéséhez szükséges.
 • Az inzulin hatásának javítása – Segíti a vércukorszint egyensúlyát.
 • Növelje a zsírégetést – Számos tanulmány kimutatta, hogy az EFA-t vesztett tesztcsoportok több zsírt veszítenek, és megtartják az izmokat, szemben a placebo csoporttal.
 • Alacsonyabb koleszterinszint – Segíti a koleszterin transzportját a véráramban.
 • Gyulladásgátló – Az alacsony fokú gyulladás (az emberek nem érzik magukat) növeli a betegségek, mint például a szívbetegség, a 2. típusú cukorbetegség és az elhízás, és számos más feltétel kockázatát.
 • Az immunrendszer megerősítése – Az egészséges immunrendszerért felelős hormonok szintézisének előmozdítása.
 • A helyreállítási idő lerövidítése – Segítsen csökkenteni a fáradtságot a tápanyagok sejtmembránokon áthaladásával.
 • Agyfejlődés és funkció – A megfelelő idegátvitelhez az agyban szükséges.

Mint látható, az EFA-k rendkívül fontosak az általános egészség szempontjából. Az EFA-k halolajként is értékelések MuscleG ismertek, mivel az élelmiszerforrások többsége halból és kagylóból származik. Az EFA-t kis mennyiségben is megtalálhatja az olyan élelmiszerforrásokban, mint a lenmag, kenderolaj, szójaolaj, dió, tökmag, leveles zöldség. A széles körben elterjedt élelmiszer-feldolgozás csökkentette az ezekből az élelmiszerforrásokból elérhető omega-3 mennyiségét, ezért fontos, hogy az EFA-val kiegészítsük a napi 1000-3000 mg napi ajánlott mennyiséget.

Következtetés

Ezen termékek egyike sem tartalmaz veszélyes hormonokat vagy olyan ellenjavallatok MuscleG anyagokat, amelyek még nincsenek a szervezetben. Ezek a kiegészítők olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyek segítik a szervezetet az izmok építőanyagainak természetes és biztonságos felszabadításában. A tápanyagok kiegészítésével biztos lehet benne, hogy a szervezet 100% -os kapacitással dolgozik, még akkor is, ha a diéta nem tökéletes.

Ezek a 4 kiegészítők nem helyettesítik a kemény munkát, de jó étrenddel és edzésprogrammal együtt nagyszerű eredményeket fognak látni. Mint már korábban említettem, nem MuscleG ellenjavallatok kell kiegészítőket felvenni ahhoz, hogy izomhoz juthasson, de segítenek gyorsabban elérni céljait.
 

LEAVE A REPLY