PowerUp Premium – izomtömeg-kiegészítő vélemények – ár

Powerup Premium-ár

Powerup Premium-árTényleg tudsz még több zsírt égetni 12 perc alatt, aztán csinálni 60 perc aerobicot? Ilyen gyorsan el tudod veszíteni a férfi melleidet? Kell használni PowerUp Premium gynecomastia kiegészítők, és egyáltalán működik? Olvassa el ezt a cikket most a választ ezekre a kérdésekre, sőt!

Tudom, hogy két okból is le akarod adni a felesleget.:

  1. Tudod, hogy csökkenti az ösztrogén szintet, és növeli a tesztoszteron szintet, ami segít elveszíteni azokat a férfi melleket… és…
  2. Tudod, amikor leégeted a zsírt, mindenhol leveszik a testedről, ami azt jelenti, hogy gyorsan leégeted a mellzsírt, amikor leégeted a” normál ” zsírt is!

Szóval, ma elmondom, hogy mi működik valójában, és mi működik gyorsan, hogy leégesse a testzsírt, különösen a mellzsírt.

Ez nagyon egyszerű is-csak két szó, itt vannak…

Hol lehet vásárolni, PowerUp Premium ellenjavallatok

Intervallum edzés!

Az intervallum edzés általában a PowerUp Premium hol lehet vásárolni kemény-all-out intervallum (mint a sprinting), amit rövid, kevésbé intenzív intervallumok követnek (mint a kocogás). A munkaidő és a pihenőidő a protokolltól függ, de ez PowerUp Premium ellenjavallatok a lényeg. Érted? Intervallumok – most már van értelme.

Tudnia kell, hogy az intervallumok a legjobb az egészségre, itt van, miért:

* A híres tabata tanulmány: kutatók ellenjavallatok PowerUp Premium azt találták, hogy a srácok, akik a rutin heti öt napon hat hétig javította a maximális aerob kapacitás (egy intézkedés a szervezet képes oxigént fogyasztani-minél több oxigént lehet venni, annál hosszabbhol lehet vásárolni PowerUp Premium és nehezebb lesz képes futtatni) 14% – kal. Mi több, ez is javult anaerob kapacitás (amely méri a sebesség tartósság, vagy az időtartam, amit képes sprint teljes erőbedobással) 28% – kal. Alapvetően kapsz jobb minden eredmény mellett intervallumok versus steady-state aerobic.

* Intervallum képzés csökkentheti a vércukorszint akár 40%. Ahhoz, hogy a perspektíva, az általánosan előírt gyógyszer Metformin nem így egy csekély 19% – os, miközben a felhasználók számára az elhízás kockázata, ha el tudják viselni az állandó hányás és hasmenés!

* Intervallum edzés teszi a szív és a tüdő erősebb nem csak nagyobb. Maraton futók keel over után maratonok (nézd meg) annak ellenére, hogy a szív és a tüdő megnagyobbodik – ők sokkal stresszesebb. A sprintereknek erős szívük van. Sprinting jobb neked

PowerUp Premium értékelések, művek

Powerup Premium-észrevételek

* Intervallum képzés utánozza az élet, és több PowerUp Premium értékelések funkcionális állóképességi képzés. Vettél már fel nehéz dobozt lassú, stabil állapotú, 60 percnél hosszabb időre? Dehogy! Gyorsan fel kell venned egy nehéz dobozt… cserélj kereket… PowerUp Premium művek üldözz le egy gyereket, kapd el, és kiabálj vele, amiért futkározott az utcán. Minden nap, amit csinálsz, anaerob, nem aerob. Így intervallum képzés több funkcionális

* Sprinting növeli a tesztoszteron, miközben aerobic csökkenti azt. Bár nem egy jól megtervezett tanulmány, Journal of Sport Sciences, Vol. 23, Issue 2, February 2005, pg. 187-188 (nincs absztrakt). Itt összehasonlítják a tesztoszteron szintjét a különböző csoportok a férfiak: Sprint képzett-9.11 (ng/l), tartósság képzett – 7.05 (ng/l) és üledékes – 8.19 (ng/l) mivel értékelések PowerUp Premium ez az adat egy keresztmetszet, ez nem állapít meg ok-hatás. Más szóval, művek PowerUp Premium lehetséges, hogy a férfiak alacsony tesztoszteron saját válassza a állóképességi futás, a férfiak pedig a magas tesztoszteron önálló válassza ki a sprint futás. Azonban ez az adat nagyon szuggesztív, hogy sprint képzés növelheti a tesztoszteron a férfiak. De logika szerepet játszik itt, mivel tudjuk, hogy marad a tornaterem hosszabb, mint 45-60 perc kimeríti a T szint, van értelme, hogy hosszú, állandósult állapotban aerobic ugyanezt tenné.

* Sprinting increase Human Growthormon: egy új vizsgálatban a kutatók összehasonlították a növekedési hormon szintek több módon-nyugalmi, egy 6 másodperces ciklus sprint, majd 30 másodperces ciklus után sprint.

PowerUp Premium online, hogyan kell használni

A 6 Második sprint módszer mozgott HGH néhány, PowerUp Premium online de nem jött közel a szervezet potenciálja, hogy kiadja ezt a hatalmas hormon. A 30 second all-out erőkifejtés sprint kísérlet 530% – kal növelte a HGH-t a nyugalmi alapvonalhoz PowerUp Premium hogyan kell használni képest és 450% – kal a kisebb intenzitású sprinthez képest. (A tanulmány összefoglalója megtalálható a Nemzeti Egészségügyi intézetekben.)

Intervallum képzés kulcsfontosságú a gyors fogyás

Amellett, hogy mérhetetlenül jobb az egészségre, online PowerUp Premium intervallum képzés éget több zsír, mint aerobic is.

 Valójában, a Tabata protokoll hogyan kell használni PowerUp Premium említett fent a japán tudósok felfedezték, hogy az emberek követően a tabata protokoll égett 9-szer több zsírt, mint a csoport, hogy gyakorolta egy órát egy nap. És az anyagcseréd felpörgött és több zsírt égetett 48 órán át a Tabata protokoll után.  

Tehát, ha azt szeretnénk, hogy éget le több testzsír minden alkalommal, amikor gyakorlat meg kell csinálni intervallum edzés szemben a lassú, steady state aerobic.

Itt van egy egyszerű intervallum program, hogy éget le több Mellkas zsír

  1. Válasszon egy gyakorlatot, mint evezés egy evezőgépen, vagy sprinting akár kívül, vagy egy futópadon, ugrókötél, kerékpározás, stb.
  2. Fogsz edzeni 12 percig, ez egy egyszerű intervallum programot kezdeni.
  3. Akkor melegíts be 2 percre…
  4. Csinál egy 30 mp minden kemény erőfeszítést a gyakorlat (használjuk sprinting erre a példára)…
  5. Ezután 2 perc helyreállítási gyakorlat (egy könnyű jog erre a példára)…

Csalás, összetevők PowerUp Premium

  1. Aztán 30 mp kemény… 2 perc. felépülés… 30 mp PowerUp Premium csalás kemény… 2 perc felépülés… 30 mp kemény… 2 perc visszanyerés

És több zsírt égettél le, és PowerUp Premium összetevők többet tettél az egészségedért, mint 60 perc aerobic gyakorlat, és a következő 24 órában továbbra is zsírt fogsz égetni üzemanyagért!

Ha ezek az időintervallumok túl nehezek, beállíthatja csalás PowerUp Premium őket, így nem fut olyan sokáig a nehéz idő és pihenés több… csak maradj a 12 perc alatt. időkeret, majd állítsa be a fitness szintet… végül próbálja meg, hogy a munka az utat akár 1 min kemény X 1 min könnyű (ha meg tudod csinálni, akkor lesz nagy formában!)

Végül, azt szeretné, összetevők PowerUp Premium hogy ezt az intervallum edzés 2-3 alkalommal egy héten.

Van valami, amit sokszor kérdeznek tőlem…

Tud gynecomastia kiegészítők segít?

A válasz igen! Segítenek zsírt égetni. De figyeld azt a kulcsszót, hogy “segítség”. Ezek nem helyettesíti gyakorlására (különösen nem időközönként)… valamint tiszta táplálkozás (az izomépítés, a zsírvesztés, valamint az optimális hormonszint előmozdítása érdekében)… Láthatja az én erőforrás box Az én felülvizsgálati oldalon, ahol adok a véleményemet, amelyek ezek a kiegészítők nagy-és melyik azok teljes pazarlás a pénzt.

Ez az!

Remélem, élvezted a mai leckét a zsírveszteségről… optimális hormonszint… izomgyengeség… és az egészséget. Ha most belevágsz ebbe a programba, akkor zsírt fogsz égetni, és pillanatok alatt elveszted azokat a férfi melleket!

LEAVE A REPLY