Te egy Okos Goji Berry Snacker?

goji bogyó termesztése

A tanulmány a National Health and Nutrition Vizsgálat Felmérés (NHANES) megállapította, hogy a nők 97% – snack ételek között. A Goji Berry tanulmány azt is megállapította, hogy bár sok a nők nassolás, sok ezek a nők kisebb eséllyel lesz túlsúlyos, ha a nassolás a jó ételeket, a jó ügyért.

Nassolás lehet egy nagyszerű módja annak, hogy maradjon Goji Berry indulásra középpontjában a nap folyamán.

goji bogyó termesztéseEz lehet egy hatékony stratégia, hogy megakadályozzák a hangulat, energia mártogatós, megakadályozzák lesz túlságosan éhes, ami szintén megakadályozza a túlevés később. Ez lehet egy nagyszerű módja annak, hogy tartsa a vércukorszint stabil, nyomon az egészséges fogyás, életmód tervet.

Míg a nassolás lehet egy nagyszerű lehetőség a sok nő, forrása lehet a felesleges extra Goji Berry kalória, súlygyarapodás mások számára. Hogyan válhat egy okos snacker? Kezdődik azzal, hogy felismered, miért vagy nassolás együtt nézi, hogy milyen típusú élelmiszerek vagy nassolás.

Először vessünk egy pillantást, hogy miért vagy nassol. Találja ki, kérdezd meg magadtól, mi motiválja a snack? Ez az éhség által vezérelve-egy élettani kell enni, ahol a szervezet azt mondja, hogy ételre van szükséged? Ha igen, a kaja van szükség, valamint arra használják, hogy folyamatosan gerjeszti, táplálja. Itt van, ahol a nassolás egy nagyszerű lehetőséget, majd a nassolás élelmiszer-választás gazdag tápanyagokban, üvegszálas, minőségi fehérje, vitaminok, ásványi anyagok hozzájárulhat ahhoz, hogy egy egészséges test, elme, életmód.

Ha a snack váltja ki valami mást, tudnod kell, hogy is, mert valószínű, hogy ezek a snack kalóriát, akkor egyenesen a has, csípő, comb. Például, nassolás, ha stresszes vagy, fáradt vagy, mikor váltja ki azt, amit lát, gondol vagy érez? Vagy nassolás, mert a jelenlegi élelmiszer-választás, hogy vagy, hogy nem tartja teljes vagy elégedett? Eszel magas cukortartalmú étrend okozza emelkedik, baleset, energia-biztató folyamatos nassolás, hogy minden energia baleset?

Ha egyszer megtanulod a választ, itt az ideje, hogy hozzon létre egy snack terv a sikerhez.

Szóval tegyük fel, hogy megtalálja eszel energia. Mi a probléma gyökere? Lehet, hogy hiányoznak a minőségi, regeneráló alvás. El tudsz menni aludni korábban, a szél le előbb, vagy hozzon létre egy hívogató aludni környezet? El tudná kapni egy gyors nap a nap folyamán, kevesebb időt töltenek este nézi a TV vagy a számítógép, több időt kell az alvás?

A következő, lehet, hogy a döntések, amiket hozol, nem ad energiát. Egész, igazi “élő”, tápanyag sűrű élelmiszerek, mint a friss gyümölcs, zöldség, mogyoró például pack belül sok-sok tápanyagot képest erősen feldolgozott, magas cukor -, hogy “halott” üres kalória snack döntéseket. Például: hasonlítsd össze egy élénk piros paprika, ültetett gazdag, egészséges talaj, nőtt a víz, napfény, felvette a földről, s szállították a helyi termelői piacon vs egy mesterségesen színezett, ízesített chip, épített egy gyárban készült, a hozzávalókat, hogy olvastam, mint egy laboratóriumi kísérlet! Egy tüzelőanyagok, valamint támogatja az energia, egészség; a másik szinte felismerhetetlenné vált, hogy a test nem ajánl semmit, de átmeneti energia, miközben lassan lefaragja, az egészség, önbizalom, derékbősége.

Most úgy vélik, ha a nassolás, mert a stressz. Ha így van, nassolás lehet a tudatalatti próbálja megnyugtatni, nyugodt, zsibbadt, nyugi. Ha eszik, hogy harci stressz, újra, hogy arról, hogy a probléma gyökere azonosítja, hogy mi okozza a stresszt? Miután megtudja, mit tehet, hogy sikerült hatékonyabban? Azonnali megoldás lehet, hogy helyettesítse a magas cukor -, tápanyag űrt snack választás élelmiszerek, amelyek megfelelnek kell crunch, anélkül, hogy túlzott kalória. Egyszer a kapcsolót, mire egy hatékonyabb módja annak, hogy a harci stressz? Nem kevesebb, folyóirat, meditálni, egy hosszú futás/séta, vagy egy intenzív edzés éget a gőzt? Kell ennél több állásidő a barátok, a család, vagy időt magadnak?

Nassolás okos vagy, ha használt, amiért kell, amikor kiválasztják a megfelelő Goji Berry élelmiszerek. Remélem, ez inspirál, hogy egy egészséges nassolás!

LEAVE A REPLY