Természetes bőrápolás Vs Szintetikus Bőr Érdekel – Ami Psorilax Összetevők Használata, Amely Elkerülése érdekében

psorilax vélemények

A bőr a legnagyobb szerv a test, az arcszín egy ablak, hogy a teljes egészségét. Ez az egyik első dolog, amit az emberek észre, így megfelelő ellátást a bőr nagyon lényeges. Nem mindenki volt megáldva tökéletes Psorilax bőrt, így megtalálni a legjobb termékeket, javítja a bőr egészség, vitalitás, az állandó törekvés, hogy sokan közülünk. A fogyasztók kezdik figyelni, hogy milyen összetevők valójában a bőrápolás, illetve egyéb szépségápolási termékek. Egy több milliárd dolláros telített piacon, nehéz, hogy tudja, hol keresse, vagy hogy milyen összetevők bízni, mint egy része a szépség ezred.

Sok természetes növényekkel már bebizonyosodott, hogy fokozza az egészség, vitalitás a bőrt, anélkül, hogy a néha károsítja a bőr irritáló a mesterséges összetevőket. Sajnos, ezek a szintetikus adalékanyagok kerültek, a bőr, illetve hajápolási termékek az elmúlt évszázad, mert egyszerűen olcsó előállítani, valamint a piac. Igen, nem minden összetevő egyenlő. Meg kell, hogy okos, a választási lehetőségek kideríteni, hogy mi működik.

Psorilax Természetes:

Személy szerint, én nem vagyok rajongó, a mesterséges összetevők, inkább a természetes megközelítés a bőrápolás. Az emberek már a természeti elemek, a föld, a természet részeként a health and beauty ezred évszázadokon át, egyszerűen azért, mert … a Munka! Van oldva a természet titkait, tökéletesítette a használati ezek a természetes növényekkel. https://egeszseg365.com/psorilax/

Szépség forgalmazók felvette a “természetes” a hullám, s támogatták termékek, amelyek sok természetes alapanyagokból. Ez nagyszerű látni, de egy még meg kell legyen óvatos. A termék egyszerűen azért, mert ez természetes, az egy dolog, de utána, ha tényleg működik. Egyes összetevők elég vonzó a címkén, annak ellenére, hogy nincsenek valós hatása van a bőrre. Példák ezek az összetevők különböző gyümölcsök, bogyók, amelyek étvágygerjesztő, amikor ettem, de már nem a valós oka, hogy egy bőrápoló krémet.

Megtalálni az összetevőket, amelyek bizonyítottan hatékony bőrápolás. Kezdjük a jól ismert, bizonyított is, mint anti-oxidáns terhelt, szabad gyökök harci Olívaolaj. Rozmaring, csipkebogyó, napraforgó Olaj, Jojoba, Mag Olaj, Aloe Vera, Boszorkány Mogyoró, Méhviasz, Shea Vaj, Tea-Fa Olaj, Kamilla is jól ismert, a szépség, az előnyöket. Építeni ezekből, mint a bázis.

Mesterséges Szintetikus:

psorilax vélemények

A szintetikus összetevőket is elég a csúszós lejtőn Modern technológia, kutatás kifejlesztett sok szintetikus termékek, amelyek számos különböző célra, hogy hatással van a bőr, haj! Egy kis munka, míg mások inkább kárt okoznak a túlórát.

Sok szintetikus összetevők trükk a fogyasztó. Ez azért van, mert ők, mert néma kárt. A kezdeti sérülés, a bőr, a haj tényleg úgy érzem, puhább, simább tapintású, sőt, javítja a megjelenését. Ez csak átmeneti állapot, mégis, mivel a sérült alatt a bőr rétegei előbb-utóbb felszínre. Amikor ez megtörténik, az emberek általában alkalmazni több szintetikus termék, hogy az eredmények, ha a termék használta először, így kezdődik egy ördögi kör.

Egy másik dolog, amit figyelembe kell venni a hatásokat, amelyek mesterséges összetevőket is az általános egészségi az idő múlásával. Amikor elfogyasztott étel, a test egy csodálatos beépített szűrő rendszer. Természetes adalékanyagok az élelmiszerekben, egyszerűen kiszűri a vesék, illetve a bélben. Ugyanez nem igaz a bőrt. Összetevők krémek, samponok, gyorsan felszívódik, majd adja meg a véráramba, valamint a test szöveteiben. Mértékkel, a test képes kiszűrni ezeket az adalékanyagokat, de hosszú távon bombázás is káros hatással vannak.

Ezek a kozmetikumok az adalékanyagok nem szükséges FDA jóváhagyását, mielőtt megüt a boltok polcain.

Adalékanyagok Elkerülése érdekében:

 • SZINTETIKUS ILLATANYAGOK
 • PARABÉNEK UREAS
 • 1,4-DIOXÁN
 • PETROLKÉMIAI
 • MEA/DEA/TEA
 • SZULFÁTOK KÉMIAI
 • NAPVÉDŐ
 • QUATS
 • ANTIBAKTERIÁLIS VEGYÜLETEK
 • SZINTETIKUS POLIMEREK
 • SZINTETIKUS SZÍN
 • KELÁTKÉPZŐK
 • NANOS
 • kerülje az állatkísérleteket

A szintetikus, azt javasoljuk, hogy válassza akiket származó természetes termékek. Egy kedvenc a bőrápolás ezred lenne glikolsav (ami származó cukornád).

Mértékletesség a kulcs kezelése során a szintetikus Psorilax összetevők, mint úgy tűnik, hogy lesz egy állandó vágott a szépség érdekel. Tartsd nyitva a szemed, mint a sok termék feliratú, mint a természetes bőrápoló termékek főbb összetevőket, amelyek természetes eredetű, de még mindig tartalmaznak szintetikus vegyi anyagok, mint fillér, színezékek, vagy illatok. Sok esetben szintetikus vagy egyszerűen csak ki kell hozzá, hogy a kötet a termék, így lehet eladni valamivel több, illetve, hogy csökkentsék a termelési költségeket.

LEAVE A REPLY