Természetes Goji Cream Bőrápolás: Mi Ez Valójában?

goji cream fórum

A természetes bőrápoló termékek organikus bőrápolás termékek, egyre nagyobb a vágy a legtöbb ember számára. Azt akarod, bőrápolás, amely hatékony, biztonságos használat, jó a környezet. Sok természetes Goji Cream termékek a piacon, egyre nagyobb összeget, hogy eladta a szerves.

Miért válassza Goji Cream természetes, illetve organikus bőrápolás termékek?

A természetes vs szintetikus vita lett nagyon intenzív, polarizált. Melyik a jobb? Ami biztonságosabb? Mit kell használni? Annyira sok az információ – sok pontatlan – az interneten. Vannak olyan fogyasztói csoportok eltökélte, akiktől a fogyasztói távol vásárol gyakorlatilag semmit, természetes vagy szintetikus. Minden Goji Cream ára összetevő úgy tűnik, hogy veszélyes lenne a véleménye. Lett egy kicsit az irányítást.

Ez lehet nagyon egyszerű. Ha a vágy, hogy egy bőrápolási termék, egy hatása van a bőrre használható termékek, hogy valójában összetevőket, amelyek ezt a hatást. A legtöbb szintetikus összetevőket, használt, bőrápoló termékek vannak ott, hogy a termék jól néz ki az üveg. Ezek emulgeáló, hogy az olajat, majd a vizet elválasztó, felületaktív anyagok, hogy megtisztítsák, tartósítószert. Egy többsége természetes termékek elsősorban az aktív összetevők a terméket. Ez lenne a növényi olajok, növényi illóolajok, valamint a tápanyagok (bár sok tápanyagot, mint a C-vitamin, q10 koenzim, a többieket pedig szintetikusan).

A választás ebben az irányban már közötti többsége aktív összetevők, illetve a funkcionális – csak ott, hogy a termék jól nézek ki – összetevők. Összetevők szintetikusan áll ásványolaj is tekintik több környezetre veszélyes. Mint egy környezeti kockázatot, természetes alapanyagokból fenntarthatónak kell lennie, nem pedig a kihalás veszélye fenyegeti.

Sokkal több a mélység, hogy ezt a vitát.

Organikus bőrápolás termékek

A legjobb, ha játszani a szkeptikus, amikor címkék marketing. Ha egy címke szerint organikus bőrápolás kellett volna egy hivatalos pecsét, mint az USDA NMP bio pecsétet. Ha egy organikus bőrápolás vonal jön európából, lehet, hogy az ECOCERT címke.

Mi az a természetes bőrápoló?

goji cream fórumA nagyobb kihívás a meghatározásában, hogy mi határozza meg a természetes. Sok összetevő jelölése, mint a természetes tényleg szintetikus. Ez nem jelenti azt, hogy rossz vagy veszélyes, mint sokan gondolunk. Több összetevője, mint például a növényi emulgeáló viasz, cetearyl alkohol, vagy származó növényi forrásokból, valamint megváltozott, hogy lesz egy új vegyület használt, bőrápoló. Ezek a start olyan természetes, olyan gyakran úgy jellemzik, mint a természetes összetevők, amelyeket a márka használja őket. Természetes szappan, egy másik vegyileg módosított összetevő, amely már nem természetes. Kókusz olaj, használt reakció nátrium-vagy kálium-hidroxid, hogy hozzon létre egy tisztító. A keletkező vegyület, vagy szappan, úgy hívják, hogy sodium cocoate – ha a nátrium-hidroxid, kálium-cocoate, ha a kálium-hidroxid. Ez a vegyület nem fordul elő a természetben, így nem lehet meghatározni, mint egy természetes összetevő. E két példa azt mutatja, hogy a nehéz meghatározó természetes összetevő. A hozzávalókat jól használható természetes termékek, mint ők biztonságos, hatásos a funkció a bőrápolási termék, ezért nem zavaró, hogy a környezet.

Mi is az a szintetikus összetevő?

A legtöbb szintetikus összetevők könnyebb azonosítani, majd adjuk meg, mint a szintetikus. Ezek közé tartoznak bármilyen összetevő, amely azzal kezdődik, hogy a MEA-, TEA -, vagy DEA-. A tartósítószerek, phenoxyethanol, parabének, vagy a formaldehid törjenek-csal, mint a DMDM Hydantoin, vagy imidazolidinyl urea is szintetikus. Ezek a szintetikus nem felhasználásával előállított kiindulási anyag a növény forrás. Bár lehet azzal érvelni, hogy ez egy “természetes” forrás, ahol egyesek azt mondják, hogy kezdve a gyűjtemény egyes elektronok, hogy teljes mértékben gyártása valamit, ami nem létezik a természetben, még mindig van egy természetes kiindulási anyag. Nyomós érv, de már mondtam.

Milyen természetes alapanyagokból?

Könnyű felismerni a legtöbb igazán természetes bőrápoló összetevőket. Kókuszolaj, olívaolaj, shea vaj, kakaóvaj, növényi kivonatok, ismerős, könnyen azonosítható. Egyéb összetevők hanyagul kezelt, például illóolajok, amelyek nem szabályozott, de lehet szintetikus illatanyagokat. Van néhány új növényi alapú tartósítószer, hogy használatban vannak, bár ezek nem minden hatásosnak bizonyult ahhoz, hogy a kereskedelmi termékek – ezek lehetnek rose, vagy a rozmaring kivonat. Etanol, főleg meghatározott gabona alkohol vagy szőlő alkohol, jó természetes, hatékony tartósítószert. Az alkohol is szerves összetevő.

A kihívás a természetes bőrápolás

Ez a cikk nem volt nagyon meggyőző, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy vásárol biztonságos bőrápoló vagy hogyan kell vásárolni természetes bőrápolás. Nehéz egyértelműen, anélkül, hogy egy hosszú vita, adjuk meg, vagy hozzászólás a termék biztonságát. Amikor egy internetes információ keresése biztonságos, természetes alapanyagokból előfordulhat, hogy ez a hozzászólás – “még természetes veszélyes lehet. Nézd meg a mérges szömörce.” Az egyetlen valódi válasz lehet az, hogy – “ki az a bolond, hogy hozza poison ivy, bőrápolás?”

A határozatok alapján a kívánt eredményt, a Goji Cream kutatás. Ez segít meghatározni a természetes, mind a szintetikus összetevőket, majd megtalálja a megfelelő bőrápolás az ön igényeinek.

LEAVE A REPLY